Állásbörzét rendeznek a Corvinus Egyetemen

Vágólapra másolva!
Kedden és szerdán rendezik a Budapesti Corvinus Egyetem hagyományos őszi állásbörzéjét az intézmény Fővám téri épületében. Nyolcvan standnál száz munkaadó várja az egyetemistákat, főiskolásokat, a frissen végzetteket vagy a munkahely-váltáson gondolkodókat.
Vágólapra másolva!

A szervezők az állásbörze két napja alatt közel tízezer látogatót várnak a köznyelvben "Közgázként" ismert intézménybe. Ugyan helyben nem lehet állást szerezni, az állásbörzék nagy előnye, hogy személyesen lehet találkozni a cégek képviselőivel.

Az álláskeresési technikák is javíthatóak

Nem csupán az állásokról lehet érdeklődni a nagy börzéken. Vállalati prezentációk, cégbemutatók, személyre szabott karrier- és CV-írási tanácsadás, szimulált próbainterjúk színesítik a palettát, érdemes minél több programpontba betekinteni.

A komoly álláskeresési szándékkal érkezőknek nem árt tudni, a cégek azokat az álláskeresőket szeretik, akik tisztában vannak a vállalat tevékenységével és tudják, mely pozícióban szeretnének dolgozni. A standnál való fellépésnél az udvariasság, a nyitottság alapkövetelmény, okos kérdésekkel pedig jó pontok gyűjthetők.

Állásbörzék novemberben

November 6-7. Budapesti Corvinus Egyetem
November 7. Debreceni Egyetem
November 13-14. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
November 21 Széchenyi István Egyetem (Győr)
November 27. Dunaújvárosi Főiskola