[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] állás

álláskeresés bér-fizetés külföldi munkavállalás munkajog tippek-tanácsok Top 10 állás Hirdetésfeladás Gazdaság állásexpo
álláskeresésállásbörzeMiskolci Egyetem

Három állásbörzét rendeznek a héten

2009.03.23., 8:22|Utolsó módosítás:2011. 04. 04., 12:25|

Egy miskolci és két budapesti állásbörze szerepel a hét karrierrendezvényei között. Kedden a Budapesti Műszaki Főiskolán, szerdán a Miskolci Egyetemen rendeznek állásfórumot, csütörtökön és pénteken pedig a HVG Állásbörzén várják a munkaadók a diploma előtt állóknak és a frissdiplomásoknak. 

JÁTSSZ ONLINE!

A hét első állásbörzéjére március 24-én, kedden a Budapesti Műszaki Főiskola Bécsi úti telephelyén kerül sor. A szervezők nem csak a főiskola hallgatóit, hanem bármely más műszaki profilú főiskolán, egyetemen tanuló, vagy végzett frissdiplomást várnak. Az állásbörzéről bővebb információk a http://bmfab.iaeste.hu weboldalon szerezhetőek.

Március 25-én, szerdán tartják az ország legnagyobb vidéki állásbörzéjét a Miskolci Egyetemen. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy alsóbb éves hallgatók is sokat profitálhatnak a rendezvényből: például szakmai gyakorlati helyet, diplomaírási helyet kereshetnek és megismerhetik, milyen elvárásai vannak a munkaadóknak a pályakezdőkkel szemben. A rendezvény weboldala: www.uni-miskolc.hu/allasborze

Március 26-27-én, csütörtökön és péntek tartják a budapesti Syma Rendezvénycsarnokban a legnagyobb, egyetemektől és főiskoláktól független karrierfórumot, a HVG Állásbörzét. Az állásbörzére a műszaki, gazdasági, informatikai, bölcsész és természettudományi területeken állást vagy képzési lehetőséget kereső fiatal diplomásokat várják. Az állásajánlatokon kívül képzési lehetőségek között lehet böngészni, szakmai előadásokat tartanak a meghívottak, és karriertanácsadás, grafológiai elemzés, és a praktikus álláskeresésre felkészítő kurzusok is szerepelnek a kínálatban. Ennek az állásbörzének is van weboldala: http://www.hvgallasborze.hu.

Töltse fel önéletrajzát!
Feltöltött önéletrajzával könnyen és gyorsan pályázhat állásokra. Ráadásul, a munkaadók naponta keresnek az önéletrajzok között, hogy megtalálják a megfelelő jelölteket állásajánlataikhoz.
Önéletrajz feltöltés »
Töltse fel önéletrajzát!
Feltöltött önéletrajzával könnyen és gyorsan pályázhat állásokra. Ráadásul, a munkaadók naponta keresnek az önéletrajzok között, hogy megtalálják a megfelelő jelölteket állásajánlataikhoz.
Önéletrajz feltöltés »