Szombaton állásbörze külföldi munkaadókkal

Vágólapra másolva!
Október 17-én az EURES (Európai Foglalkoztatási Szolgálat) negyedik alkalommal szervez nemzetközi információs- és állásbörzét. A rendezvényre összesen 17 európai országból érkeznek munkáltatók vagy tanácsadók. Az álláskeresők megismerhetik a külföldi országok munkavállalással kapcsolatos szabályait és jogi segítséget is kaphatnak. Érdemes tájékozódni, ugyanis az EU-ban a válság ellenére 600 ezer álláshely betöltetlen.
Vágólapra másolva!

Főként a hiányszakmákba toboroznak azok a munkaadók, amelyek szombaton a külföldi munkáról szóló állásbörzén elérhetőek lesznek az álláskeresők számára.

A börzére összesen 17 országból érkeznek munkáltatók vagy tanácsadók. Képviselteti magát Ausztria, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Finnország, Franciaország Hollandia, Írország, Lengyelország, Málta, Németország, Norvégia, Románia, Svájc, Svédország, Szlovákia, Szlovénia.

Néhány szakma az álláskínálatból: alpinista, animátor, autófényező, CNC-esztergályos, fakitermelő, idősgondozó, műszerész, légtechnika szerelő, szigetelő, villanyszerelő, zongorajavító/-hangoló...

Az ingyenesen látogatható rendezvényre a Magyar Telekom székházának aulájában (Budapest, Krisztina krt. 55.) kerül sor. Bővebb információk a www.nemzetkoziallasborze.hu oldalon található meg.