Vágólapra másolva!
A ProfiPower, Magyarország egyik legnagyobb személyzeti tanácsadó cégeként 2010 januártól elindította TalentNetwork Karrierközpontját Budapest szívében, a Millenáris Irodaházban (1024 Budapest, Lövőház utca 39). Tapasztalt tanácsadói segítségével számos workshoppal, egyéni tanácsadásokkal, career coachinggal, online tanácsadással, és szakmai klubokkal kívánja segíteni az álláskeresőket.
Vágólapra másolva!

A Profipower internetes karrierportált is létrehozott TalentNetwork.hu címen, amelynek célja, hogy egy hírportál és egy karrieroldal előnyeit ötvözve, cikkekkel, fórumokkal, hírekkel hasznos információkat nyújtson az álláskeresők számára.

Programjaikon piaci információkkal, gyakorlati tanácsokkal, álláskeresési trükkökkel, kulisszatitkokkal látják el a résztvevőket, melyek segítségével jelentősen lerövidül, és célravezetőbb lesz az álláskeresés. A pályakezdő fiatalokon túl karrier tanácsadási, ill. coaching programjaikat olyan tapasztaltabb munkavállalók, vezetők is látogatják, akik segítséget szeretnének kérni szakmai életútjuk további megtervezéséhez, ill. egy esetleges irányváltás kivitelezéséhez.

A minőségre garanciát jelent, hogy az új szolgáltatást a már jól ismert ProfiPower vezető tanácsadói működtetik, akik a magyar munkaerőpiac tapasztalt karrier-szakembereinek számítanak.

(X)