[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] állás

álláskeresés bér-fizetés külföldi munkavállalás munkajog tippek-tanácsok Top 10 állás Hirdetésfeladás Gazdaság állásexpo
álláskeresésMBAállásbörzeWorld MBA Tour

Állásbörze Óbudán, MBA tanfolyambörze Pesten

2010. 03. 17., 7:59|Utolsó módosítás:2010. 03. 17., 8:01|
Nagyüzem lesz ma karrierrendezvények terén. Az Óbudai Egyetemen (korábban Budapesti Műszaki Főiskolának hívták) állásbörzét tartanak elsősorban műszaki frissdiplomásoknak. Este rendezik tapasztalt szakembereknek a World MBA Tour elnevezésű tanfolyambörzét. Míg a Kálvária téren a németországi munkát megcélzó szakmunkásokat várják a német munkaügyi hivatal képviselői személyes elbeszélgetésre.

JÁTSSZ ONLINE!

Elsősorban mérnököket, informatikusokat várnak az Óbudai Egyetemen megrendezésre kerülő egyetemi állásbörzén. A  még tanulók szakmai gyakorlati illetve diplomaírási lehetőséget csíphetnek meg, a diplomázók pedig elkezdhetik első álláskeresésüket. Érdemes lesz kilátogatni a már dolgozóknak is, ugyanis egy helyen rövid idő alatt sok cég képviselőjével felvehetik a kapcsolatot. Az állásbörzét a óbudai campuson, a Bécsi út 96. szám alatt rendezik.

Szakácsokat, recepciósokat Németországba

Utolsó állomásához érzkezik az Info-tour nevet viselő rendezvény. A német állami munkaügyi hivatal szakemberei járják március 7-e óta az országot és keresik a magyar szakmunkásokat vendéglátóipari munkára elsősorban felszolgálói, szakács, szállodai recepciós munkára. Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat VIII. kerületi, Kálvária téri központjában zajlik a mai toborzás. Bővebb információ az afsz.hu oldalon az Info-tour linkre kattintva szerezhető.

MBA-börze a vezető üzleti iskolákkal

Vezetőket vagy menedzseri ambíciókkal rendelkezőket céloz meg egy ma esti, szintén budapesti karrierrendezvény, amely a World MBA Tour néven fut. A világ vezeti üzleti iskoláinak képviselői járják a világot, hogy új hallgatókat toborozzanak ősszel induló MBA programjaikra. (Az MBA a Master of Business Administration rövidítése, elismert menedzserdiplomának számít) Az ingyenes részvételhez a topmba.com oldalon lehet regisztrálni. Körülbelül 15 business school lesz a kiállítók között.  A 17 órakor kezdődő rendezvényt az Erzsébet körúti Grand Hotel Royalban tartják.

Tavaszi karriernaptárunk itt érhető el.

Töltse fel önéletrajzát!
Feltöltött önéletrajzával könnyen és gyorsan pályázhat állásokra. Ráadásul, a munkaadók naponta keresnek az önéletrajzok között, hogy megtalálják a megfelelő jelölteket állásajánlataikhoz.
Önéletrajz feltöltés »
Töltse fel önéletrajzát!
Feltöltött önéletrajzával könnyen és gyorsan pályázhat állásokra. Ráadásul, a munkaadók naponta keresnek az önéletrajzok között, hogy megtalálják a megfelelő jelölteket állásajánlataikhoz.
Önéletrajz feltöltés »