Állásbörzék a héten: Budapesten és Miskolcon is lesznek

Vágólapra másolva!
Ezen a héten is lesznek karrierrendezvények, amelyeken az álláskeresők személyesen találkozhatnak a munkaerőt kereső cégekkel. Szerdán rendezik a Miskolci Egyetem állásbörzéjét, majd csütörtökön és pénteken a HVG Állásbörzét.
Vágólapra másolva!

Március 24-én (szerda) rendezik az észak-magyarországi régió legnagyobb állásbörzéjét a Miskolci Egyetemen. Idén várhatóan körülbelül ötven cég jelenik meg kiállítóként és kínál állásajánlatokat illetve szakmai gyakorlati helyeket a hallgatóknak. Az ajánlatok zöme mérnöki, informatikai, pénzügyi pozíciókra szól és többnyire multinacionális cégek jönnek el. Bővebb információ a rendezvényről a börze honlapján.

Március 25-26-án tartják a budapesti Syma Csarnokban a HVG Állásbörzét, amelyen körülbelül 80 kiállító állás- és képzési ajánlatai közül válogathatnak az érdeklődők. Az előzetes adatok alapján 1 448 állásajánlattal érkeznek a cégek. Az üres pozíciók 30 százaléka informatikai, 23,5 százaléka mérnöki, műszaki, 21 százaléka pedig gazdasági, pénzügyi végzettségű álláskeresőknek szól, ezen kívül nagy arányban találhatnak majd megfelelő ajánlatot az értékesítés, ügyfélszolgálat és asszisztencia területen elhelyezkedni kívánó látogatók is. A rendezvényen speciális programok szólnak mérnököknek, informatikusoknak és pénzügyi szakembereknek. Ennek a börzének is van weboldala, ahol részletesen lehet tájékozódni.