Állásfórumok Kazincbarcikán és Budapesten

Vágólapra másolva!
Állásbörze Kazincbarcikán és Budapesten, felkészítő napok a Szegedi Tudományegyetem állásbörzéjére. Egyebek mellett ilyen karrierrendezvények lesznek a héten. Az igazi pörgés azonban októberben várható.
Vágólapra másolva!

Szeptember 28-án rendezik meg a MASLOW (Magyar-Slovensky Workforce) Állásbörzét Kazincbarcikán. A rendezvény helyszínén csaknem 40 munkáltató megközelítőleg 420 állásajánlata várja az álláskeresőket.

A börze délelőtt 10 órakor kezdődik a Fő tér 5. szám alatt. A határon átnyúló MASLOW együttműködési program keretében Kassáról, Rozsnyóról és Rimaszombatról érkeznek az Állami Foglalkoztatási Szolgálat kazincbarcikai, edelényi és putnoki kirendeltségének partnerszervezetei. Az állásbörzén két szlovákiai - egy kassai vasipari cég, valamint egy rimaszombati konzervgyártó cég is képviselteti magát.

A kazincbarcikai állásbörze mellett Budapesten és Szegeden is lesznek karrierépítő fórumok a héten. Ugyancsak szeptember 28-án kezdődik és egy nappal később zárul a budapesti VII., VIII. és IX. kerületek munkaügyi kirendeltségeinek állásbörzéje, amelyet a Kesztyűgyár Közösségi Házban tartanak. A szegedi egyetemisták pedig szeptember 29-től hangolhatnak az október 6-án tartandó állásbörzére az egyhetes "Felkészítő Napok" keretében.

Őszi karriernaptárunkat itt érheti el.