Műegyetemi Állásbörze már márciusban

Vágólapra másolva!
Idén a szokásosnál egy hónappal korábban, március 9-10-én tartják a Műegyetemi Állásbörzét, amelyre a szervezők 10-12 ezer műszaki és gazdasági diplomás fiatal részvételével számolnak. A kiállítók február 3-ig jelezhetik részvételüket.
Vágólapra másolva!

A kiállító cégek és az álláskeresők számát tekintve a legnagyobb magyarországi állásbörzének ezúttal is a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem ad otthont. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján az idei börzére legalább 10 000 - 12 000 frissdiplomás, diploma előtt álló vagy néhány éves szakmai tapasztalattal rendelkező fiatal látogatót várnak, nemcsak a Budapesti Műszaki Egyetemről, hanem a többi budapesti és vidéki felsőoktatási intézményből egyaránt.

Egy hónappal korábban

A Műegyetemi Állásbörze idén tavasszal a szokásosnál korábban, március 9-10-én kerül megrendezésre. "Az idei tavaszi Műegyetemi Állásbörze időpontja azért került a korábbi évekhez képest előbbre, mert azt tapasztaltuk, hogy az állásbörzében érintett hallgatók a késő tavaszi időszakban fokozott terhelésnek vannak már kitéve, hiszen a szakdolgozatírás és tanulmányaik - vagy alsóbb éveseknél az adott félév - lezárásához kapcsolódó tevékenységek kötik le idejük és energiájuk nagy részét. A rendezvény hatékonyságának növelése érdekében döntöttünk a kora márciusi időpont mellett" - nyilatkozta a főszervező.

Kiket érhetnek el a kiállítók?

A Műegyetemi Állásbörze azon cégek számára jelent hatékony toborzási csatornát, ahol szükség van frissdiplomás munkaerőre, ahol aktívan működik gyakornoki program, ahol időszakos vagy részmunkaidős pozíciókra fiatal, jól képzett munkaerőt keresnek, vagy ahol éppen szervezeti átalakítás vagy költségcsökkentés miatt a junior munkaerő irányába alakítják át a dolgozók arányát.