Ausztriai munkára keresnek pályázókat

Vágólapra másolva!
Ausztriai vendéglátó munkákra toboroz a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal szeptember 24-én. Az interjúkra szakképzett és németül jól beszélő pályázókat várnak.
Vágólapra másolva!

A rendezvényen a szakképzettség mellett legalább 2 éves szakmai gyakorlatot, jó vagy legalább középszintű német nyelvtudást felmutatni tudó szakácsok, felszolgálók és szobaasszonyok jelentkezését várják. A jelentkezés további feltételei a 18-35 éves életkor, a magyar állampolgárság, a szakképzettség és/vagy legalább 2 éves szakmai gyakorlat, a magabiztos, hétköznapi kommunikáció alkalmával hatékonyan használható német nyelvtudás, és a büntetlen előélet.

Igaz, a válság a legtöbb nyugat-európai ország gazdaságát megroppantotta, a rutinos és vállalkozó szellemű pályázóknak még mindig érdemes útra kelniük, hiszen szaktudással, nyelvtudással és némi szerencsével átlagosan bruttó 1000-1500 eurót kereshetnek havonta.

Érdeklődni, jelentkezni és időpontot egyeztetni a területileg illetékes munkaügyi kirendeltségeknél illetve a Foglalkoztatási és Szociális Hivatalnál Papp Ildikóval lehet a [email protected] e-mail címen. Bővebb információ a www.afsz.hu oldalon.