[origo] címlap

hírek

levelezés

internet előfizetés

vásárlás

[vizsla24]


Súgó

[origo] Zene

Videoklip

Zeneáruház


Hegyi Barbara nagymenőkre esküszik
2006. május 16., kedd, 17:26|Utolsó módosítás: 2006. június 16., péntek, 2:42

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Bundázik az Álomsláger. Lefektettük, előadót kedvenc dalairól nem kérdezünk, most akaratlan mégis belenyúltunk; egyik legismertebb, Jászai Mari-díjas színésznőnk, Hegyi Barbara ugyanis Zorán feleségeként már több mint két éve tagja a Sztevanovity családnak. Amúgy szőrös szívű bíróságunk most szemet hunyt, és kíváncsian hallgatta a művésznő slágerajánlatát, csupa nagy név: egy klasszikus az LGT hőskorából, Katona Klári, Oláh Ibolya és Hegyi Barbara kedvenc Zorán-dala. Charlie-nál lassan füstöl a radiál.


Forrás: MTI
Linktár
Hegyi Barbara-linkek

Katona Klári: Hello
Egészen kiskoromban hallgattam, ez volt gyerekkorom abszolút kedvence. Állandóan ezt dúdoltam, énekeltem hangosan a lemezjátszó mellett, pedig milyen messze voltam akkor még a színpadtól.

Charlie: Az légy, aki vagy
Nagyon jó kis szám, baromira illik hozzá Charlie rekedtes hangja; aki szerintem amúgy is abszolút egyedülálló a stílusában. És már csak a rekedtes hangja miatt is érzek vele valami sajátos közösséget.

LGT: Álomarcú lány
Na ide aztán tényleg csak elcsépelt mondatokat tudnék tenni. Ha csak fél pillanatra hallom is meg egy darabkáját, onnantól kiűzhetetlen, és órákig dúdolgatom.

Oláh Ibolya: Magyarország
Szeretem és sokra tartom ezt a zenét, Geszti Péter szívét-lelkét beleadta. Valódi és mély tartalma van, és számomra abból a szempontból mindenképp egy hiánypótló dal, hogy tudom úgy hallgatni, hogy tényleg a hazám, ez az ország legyen előttem, és ne pártok acsarkodásának terepe.

Zorán: Hadd legyen
A kedvenc Zorán-dalom, Dusán hihetetlenül jól és precízen megcsinálta. Nem baj, hogy nincs fenn a listán, lehet ez az én kis személyes slágerem.

[origo]


Az [origo] kiadója az [origo] Zrt. © Minden jog fenntartva