[origo] címlap

hírek

levelezés

internet előfizetés

vásárlás

[vizsla24]


Súgó

[origo] Zene

Videoklip

Zeneáruház


Superman és az atavisztikus erő
2006. június 21., szerda, 15:03|Utolsó módosítás: 2006. június 22., csütörtök, 10:24

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Tilosból indult, megjárt még pár rádió-műsort, manapság már a képernyőről is visszaköszön - Erdélyi Zsolt, alias Superman undergroundban és a populáris zenében is otthon van, nem nagyon lehet zavarba hozni. Tankcsapda nála is alap, sőt, zsírégető zsolozsma, Sub Bass Monster évszázados zseni, punkokat meg kergessünk Máté Péterrel, ha úgy adódik. Buga Jakab és Magyar Nemzeti Hiphop; Superman és Álomsláger, vágatlanul, mert úgy üt.


Forrás: [origo]

Belga: Magyar Nemzeti Hiphop
Alapmű. Korszerű mondanivaló Buga Jakabbal és Jump Around-ot megszégyenítő ugrálhatósággal. Szevasztok, azért jöttünk le a földre, hogy hülyének nézzünk titeket. Never trust a hippie.

Tankcsapda: Mennyország Tourist
Mit is mondhatnék... Urbi et Norbi. Garantáltan zsírégető zsolozsma. Akár léggitáron előadva is magában hordozza az atavisztikus erőt. FAQ: van isten? Ha valaki biztosra akar menni, a Tankcsapdában hisz.

Sub Bass Monster: 4 ütem
Százévenként egyszer fordul elő, hogy valaki ennyire kompakt módon tud zseni lenni. Kilőném az űrbe, hogy a vogonok tudják, hogy hol tartunk. Haladunk. 

LGT: Ringasd el magad 
Igazi magyar sláger. Bár Amerikában is megjelent 'rock yourself away' fordításban. Én kezdetben az önkielégírésre asszociáltam, de később a drogozásra. Hiába, egy slágerre nincs hatással az idő.

Máté Péter: Elmegyek
Ezzel a számmal és ezzel a fickóval valahogy nem lehet viccelni. nincs az a punk, aki nem zokogja el magát tőle. Elhiszem, hogy ennél súlyosabb szerelmi bánat nincs a bolygón. Az öngyilkosság csak félmegoldás.

[origo]


Az [origo] kiadója az [origo] Zrt. © Minden jog fenntartva