[origo] címlap

hírek

levelezés

internet előfizetés

vásárlás

[vizsla24]


Súgó

[origo] Zene

Videoklip

Zeneáruház


Sztárok szállnak dallal - hírességek kedvencei
2006. június 29., csütörtök, 12:22|Utolsó módosítás: 2006. június 29., csütörtök, 13:01

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Az Álomsláger harmadik fordulójához érkezett - már csak hatvan dal van versenyben és három szavazatotok maradt. A döntés még nehezebb, mint eddig volt - segítségképpen álljon itt újabb öt híresség slágerlistája, éspedig elsősorban olyanoké, akik jól tippeltek, s akiknek kedvencei továbbra is versenyben vannak. Szakmai szemmel B. Tóth László válogat, Oláh Ibolya lazán, sörsátorból ad tanácsot és összegyűjtöttük azt is, mire voksolnak az igazi foci-fanatikusok. Mindenekelőtt íme Superman atavisztikus ereje, zsírégető zsolozsmája és a punksiratás.


1/5. oldal >>

Forrás: [origo]

Belga: Magyar Nemzeti Hiphop
Alapmű. Korszerű mondanivaló Buga Jakabbal és Jump Around-ot megszégyenítő ugrálhatósággal. Szevasztok, azért jöttünk le a földre, hogy hülyének nézzünk titeket. Never trust a hippie.

Tankcsapda: Mennyország Tourist
Mit is mondhatnék... Urbi et Norbi. Garantáltan zsírégető zsolozsma. Akár léggitáron előadva is magában hordozza az atavisztikus erőt. FAQ: van isten? Ha valaki biztosra akar menni, a Tankcsapdában hisz.

Sub Bass Monster: 4 ütem
Százévenként egyszer fordul elő, hogy valaki ennyire kompakt módon tud zseni lenni. Kilőném az űrbe, hogy a vogonok tudják, hogy hol tartunk. Haladunk. 

LGT: Ringasd el magad 
Igazi magyar sláger. Bár Amerikában is megjelent 'rock yourself away' fordításban. Én kezdetben az önkielégítésre asszociáltam, de később a drogozásra. Hiába, egy slágerre nincs hatással az idő.

Máté Péter: Elmegyek
Ezzel a számmal és ezzel a fickóval valahogy nem lehet viccelni. Nincs az a punk, aki nem zokogja el magát tőle. Elhiszem, hogy ennél súlyosabb szerelmi bánat nincs a bolygón. Az öngyilkosság csak félmegoldás.


1/5 következő oldal >>

1. Sztárok szállnak dallal - hírességek kedvencei

2. Oláh Ibolya Pressernek integet

3. Vébésláger - kivetítők árnyékában

4. Pop-Tari-Top - B. Tóth László lehetetlen küldetése

5. Elefántdal, Macskaduett - Szulák Andrea álomslágerei


Az [origo] kiadója az [origo] Zrt. © Minden jog fenntartva