Vágólapra másolva!
Catherine Zeta-Jones brit színésznő szeretne még egy gyermeket - annak ellenére, hogy korábban férjével, Michael Douglas-el együtt úgy nyilatkoztak: hatéves kisfiukkal és négyéves lányukkal teljesnek érzik a családjukat.
Vágólapra másolva!

Catherine Jones, brit színésznő nagyon szeretne egy harmadik gyereket, és tetszik neki a gondolat, hogy Michael Douglas amerikai színésszel közös gyermekeinek - a hatéves fiának, Dylan-nek és négyéves lányának Carys-nek - lenne még egy testvére.

Erről Zeta-Jones egyik barátja beszélt az olasz Grazia nagazinnak adott interjújában: "Catherine egyszercsak azt mondta: milyen csodálatos lenne, ha lenne még egy gyerekük. Ő és Michael megállapodtak abban, hogy nem akarnak babát minden áron: próbálkoznak kitartóan, s boldogok lesznek, ha sikerül."

A magazinnak nyilatkozó ismerős azt is elmondta: a babánál talán csak az fontosabb a színész házaspár számára, hogy minél több időt tudjanak együtt tölteni.

A 37 éves Zeta-Jones és Douglas nemrégiben még azt mondták: családjuk így tökéletes nem szeretnék tovább bővíteni.

"Élvezzük, hogy van két gyerkmekünk, és ezen egyelőre nem kívánunk változtatni. Boldogok vagyunk"- nyilatkozta a 62 éves színész.