Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold még a Nyilas csillagjegyben halad és együtt áll a Jupiterrel. Vigyázzunk: mai túlzott optimizmusunk ne csapjon át hiszékenységbe!
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még a Nyilas csillagjegyben halad. Egészségügyi szempontból combjaink, és a vénás keringésünk kerül előtérbe, tehát tartózkodjunk attól, hogy a lábaink izomzatát túlságosan megterheljük. Ezt testedzés során is vegyük figyelembe, s ha azt tapasztaljuk, hogy nem nagyon esik jól, ha a lábainkat terheljük, váltunk gyakorlatot, vagy hagyjuk abba. Válasszunk olyan mozgásformát, amelyet a szabadban űzhetünk. Sport után egy kis masszázs nagyon jót tehet mindenkinek, jótékonyan ellazítja a fájó izmokat.

Ma tartózkodjunk a forró kádfürdőtől is, hiszen ez sem tesz jót a vénás keringésünknek.

Ma a Hold együtt áll a Jupiterrel. Ma meglehetősen békések leszünk, hiszen nagyobb bennünk az elfogadó hajlam. Hangulatunk meglehetősen optimista és nyitott lehet, s mivel jobban megbízunk mindenkiben, ezért nagyon könnyen kötünk új ismeretségeket, szerezhetünk új barátokat - de ügyeljünk arra, hogy a túlzott optimizmus ne csapjon át naív hiszékenységbe!