George Michael könyvet ír zűrös múltjáról

Vágólapra másolva!
George Michael brit zenész könyvet ír a múltjáról, amelyben őszintén beszámol a rajongóinak arról, hogyan tartóztatták le többször is, és hogyan birkózott meg a kábítószer-függőségével.
Vágólapra másolva!

George Michael brit zenész könyvben fedi fel a titkait a rajongóinak: hogyan és milyen körülmények között tartóztatták le, és hogyan sikerült megbirkóznia a kábítószer-függőségével. A tervek szerint a kötet már karácsonyra a boltokban lehet.

"George-nak hatalmas rajongótábora van, és biztosan sokan kíváncsiak a titkaira" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás. "Ráadásul azt ígérte, a könyvben tabuk nélkül beszél majd a szexuális szokásairól és a kábítószerekről."

Michael többek között külön fejezetet szentel annak, amikor 1998-ban egy nyilvános mosdóban rajtakapták egy férfiprostituálttal, és arról is részletesen ír, hogyan tartóztatták le tavaly októberben, amikor "elszundikált" a kocsija kormányánál.

"Sok pletyka kering rólam a sajtóban, és jó néhány sajnos igaz is belőle" - nyilatkozta George Michael. "Igaz, hogy gyakran szívok marihuánát, de egyszerűen boldog vagyok tőle. Tudom, hogy nem élek valami egészségesen, de ha ez kell ahhoz, hogy teljes legyen az életem, akkor vállalom."

Az énekes legutóbb például azzal került be a bulvárlapokban, hogy visszautasította egy AIDS-teszt lehetőségét - állítólag azért, mert túlságosan fél az eredménytől.

"George nagyon szabados életet élt, és három éve nem csináltatott ilyen tesztet. Bár ő azt mondja, nem hisz ezeknek az eredményeknek, a barátainak elárulta, egyszerűen nem meri alávetni magát a vizsgálatnak, mert túlságosan fél az eredménytől" - árulta el a zenész egyik közeli ismerőse egy televíziós magazinnak.