Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már a Halak jegyében halad, trigonban áll a Nappal. Nagyon romantikus hangulatba kerülhetünk, érdemes egy kicsit többet foglalkoznunk a párkapcsolatunkkal.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Halak csillagjegyben halad. A lábunk a mai napon sokkal érzékenyebb lehet, tehát ügyeljünk arra, hogy kényelmes cipőt viseljünk. Egy olyan cipő, amely fájdalmasan szorítja a lábunkat, az egész napunkat tönkreteheti. Ha egyébként is érzékenyebb a lábunk, akkor viseljünk talpbetétet - ez segít abban is, hogy testünk statikája rendben legyen: ezzel megelőzhetjük a derék- vagy hátfájást is.

Ma sokkal inkább hajlandóak vagyunk arra, hogy szeretetünket kifejezzük, és még a nem túl szenvedélyes emberek is romantikus hangulatba kerülhetnek. Ha kedvesünkkel ma együtt töltjük az esténket - gyertyafénynél, kellemes vacsorával -, akkor megkönnyítjük az érzelmek áramlását, és nagyon szép perceket ajándékozhatunk egymásnak!

A Hold ma trigonban áll a Nappal. Érdemes párkapcsolatunkkal törődnünk egy kicsit, hiszen jobban egymásra tudunk hangolódni kedvesünkkel. A legjobb, ha könnyed, kellemes programmal töltjük az estét, amely mindkettőnknek örömet jelent. A színház, a mozi vagy éppen egy kiállítás mindkettőnk számára maradandó élményt jelenthet.