Vágólapra másolva!
A Grammy-díjas kanadai énekesnőt, Nelly Furtadót eljegyezte kubai származású barátja, Demacio Castellon.
Vágólapra másolva!

A 28 éves Nelly Furtado kanadai énekesnőt eljegyezték - erősítette meg a pletykákat az énekesnő közeli barátja, Timbaland zenei producer. A lánykérés alig néhány hete történt, de Furtado egyáltalán nem akarta nagy dobra verni az eseményt.

"Már nyolc hónapja szerelmes vagyok, de nem igazán szeretnék beszélni róla" - nyilatkozta a Blender magazinnak az énekesnő. "Ő egyáltalán nem híres ember, és nem is szeretne részt venni ebben az egész őrületben."

Furtado és kedvese, Demacio Castellon hangmérnök az énekesnő legutóbbi albumának a munkálatai közben ismerkedtek meg, és szinte azonnal egymásba szerettek. Bár eljegyezték egymást, azt, hogy mikor lesz az esküvő, még nem lehet tudni.

Az énekesnőnek már van egy hároméves kislánya egy korábbi kapcsolatából Jasper Gahunia zenésztől, akivel négy évig éltek együtt.

"Elég modern felfogású vagyok, és nem igazán élek a megszokott társadalmi normák szerint" - mondta Nelly Furtado arról, miért nem ment hozzá a lánya apjához. "Annak ellenére, hogy már nem vagyok együtt Jasperrel, még mindig az egyik legjobb barátom és minden szülői feladatot megosztunk. A szeretet egyáltalán nem a papírtól függ."