Daniel Radcliffe fél a lányoktól

Vágólapra másolva!
Daniel Radcliffe, a népszerű filmsorozatban Harry Pottert alakító fiatal színész bevallotta: nagyon bizonytalanná és idegessé válik a lányok közelében, mert soha nem jut eszébe semmi szellemes - az viszont egyáltalán nem zavarja, ha csak a hírneve miatt akar vele valaki randizni.
Vágólapra másolva!

Daniel Radcliffe brit színész, aki Harry Pottert alakítja a meseregényből készült filmekben, nemrég bevallotta, rettenetesen bizonytalanná és idegessé válik, ha lányokkal kell beszélgetnie - a legtöbbször ugyanis semmi szellemes vagy vicces nem jut az eszébe, amivel le tudná venni őket a lábukról.

"Azt hiszem, egy fiú legnagyobb félelme, ha az agya leblokkol a lányok közelében, és velem pontosan ez történik minden alkalommal" - mondta a 17 éves színész. "Bár azt tudom, hogyan kezdeményezzek náluk, arról viszont fogalmam sincs, mit mondjak nekik. Ha valaki megtetszik, mindig nagyon ideges leszek."

"Félénksége" ellenére a fiatal hírességet egyáltalán nem érdekli, ha egy lány csak azért szeretne vele randevúzni, mert híres - azt vallja, amíg lehetősége van rá, minden alkalmat ki kell használnia.

"Ilyen szempontból nincsenek gátlásaim" - mondta Radcliffe. "Még csak 17 vagyok, egyáltalán nem érdekel, hogy lesz-e valami az egyéjszakás kalandokból, vagy sem. Persze, én is szeretnék majd egy mély és jelentőségteljes kapcsolatot, de még korai erről gondolkoznom. Egyelőre nagyon élvezem, hogy ennyi lány legyeskedik körülöttem."