Eljegyezte barátnőjét Charlie Sheen

Vágólapra másolva!
Egy évig tartó randevúzgatás után megkérte a barátnője, Brooke Mueller kezét Charlie Sheen amerikai színész, a Nagy durranás című film főszereplője.
Vágólapra másolva!

Tavaly novemberi válása után nyolc hónappal újra esküvőre készül Charlie Sheen amerikai színész, a Nagy durranás című film főszereplője: eljegyezte ugyanis a barátnőjét, Brooke Mueller ingatlanügynököt.

A 41 éves színész és 29 éves kedvese 2006 júniusában kezdtek el randevúzgatni - Sheen ekkor már külön élet feleségétől, Denise Richards színésznőtől, bár a válást hivatalosan csak télen mondták ki.

"Charlie egy nyaralás során, a Costa Rica-i tengerparton kérte meg Brooke kezét, egy 500 ezer dolláros gyémántgyűrűt ajándékozott neki" - árulta el a színész egyik barátja az US Weekly magazinnak. "Az egész család örül annak, hogy Charlie és Brooke összeházasodnak. Igazán jól kiegészítik egymást."

A barátok szerint Mueller kifejezetten "jó hatással" van Sheenre, aki korábban alkoholproblémákkal küzdött, de új kedvese mellett sikerült tisztának maradnia.

A hírek szerint még Charlie Sheen volt felesége, Denise Richards színésznő is elégedett exférje választásával: kifejezetten kedveli Brooke Muellert - többször látták már őket együtt ebédelni és vásárolgatni.

"Denise azt szeretné, ha jól érezné magát a gyerekekkel (Sheen és Richards házasságából két kislány született - a szerk.)" - mondta a People magazinnak a 36 éves színésznő egyik barátja. "Még egy levelet is küldött Brooke-nak, amelyben leírta, mennyire örül, hogy Charlie végre boldog."