Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már az Ikrek csillagjegyben halad, szemben áll a Jupiterrel. Nehezen toleráljuk, ha valaki máshogyan gondolkodik, mint mi.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold az Ikrek csillagjegyben halad. A kezeinkre kell jobban figyelnünk, hiszen sérülékenyebbek a megszokottnál! Jó ötlet a házimunkát gumikesztyűben végezni, ellenkező esetben könnyen kiszárad, kirepedezik a kezünk. A mai napon figyeljünk jobban a konyhai munkálatok során arra, hogy a balesetveszélyt kiküszöböljük. Nemcsak a szúró-vágó szerszámok, kések okozhatnak balesetet, hanem a forró gőz is!

Ma sokkal mozgékonyabbak leszünk, hirtelen felélénkülhetünk! Azt sem bánjuk, ha sok elintéznivalónk akad, hiszen rugalmasan kezeljük a feladatokat. Érdemes a mai napra szerveznünk azokat a teendőket, amelyek kisebb utazással járnak. Kommunikációs hajlamunk is megerősödik, intézzük el a telefonjainkat!

Ma a Hold szemben áll a Jupiterrel. Ingerülten reagálhatunk mindenre, amit önmagunktól idegennek érzünk. Nagyon kevés bennünk a tolerancia az olyan emberekkel szemben, akik másképpen gondolkodnak, mint mi. A véleménykülönbségek kiéleződhetnek, a munkahelyünkön, vagy akár a családunkban is. Nézeteink egyeztetését inkább halasszuk el egy kicsit, hiszen most nem nagyon értünk szót!