Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma már az Ikrek jegyében jár, szextilben áll a Szaturnusszal. A mai nap tökéletes arra, hogy üzleti ügyinket elintézzük, vagy előbbre haladjunk a tanulmányainkban.
Vágólapra másolva!

A mai napon a Hold az Ikrek csillagjegyben halad. Ügyeljünk jobban a kezeinkre, hiszen hajlamosak vagyunk a gyors, kapkodó munkára. Ennek általában az a vége, hogy megvágjuk magunkat a konyhai munkálatok során. A szúró-vágó szerszámokkal ma különösen elővigyázatosan kell bánnunk. Aki olyan munkakörben dolgozik, hogy rendszeresen használ veszélyes szerszámokat - pl. fúrógépet - szintén ügyeljen egy kicsit jobban a balesetveszély elhárítására.

Ma érdeklődő hangulatban leszünk, ami nagyon jól jöhet, amikor munkatársainkkal folytatunk megbeszélést, vagy az üzleti ügyeinket intézzük. A nap elsősorban kommunikációra megfelelő, tehát intézzük el a fontos telefonokat. Megfogalmazhatjuk hivatalos leveleinket is, de nagyon léphetünk előre akkor is, ha valamilyen tanulmányt folytatunk.

Ma a Hold szextilben áll a Szaturnusszal. Nagyon korrekt és őszinte módon viselkedünk a kapcsolatainkban, hiszen elemi igényünkké válhat, hogy megbízhatónak ítéljenek meg minket. Célratörő, határozott hozzáállásunk segíthet az üzlet és a munka világában. Családtagjaink úgy érzik, hogy számíthatnak ránk, és arra is rájövünk, hogy együtt sokkal hatékonyabbak lehetünk, könnyebben érünk célt.