Karrierhoroszkóp július 16-tól 22-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Nagyon határozottan kommunikálsz, ez sokat segíthet, amikor a főnököddel kell tárgyalnod. Megtörténhet, hogy olyan, időrabló feladatokat is megpróbálnak a nyakadba sózni, amelyekkel alaposan meggyűlhet a bajod. Ha nem szeretnél ezekkel vesződni, akkor mondd el, hogy így is rengeteg teendőd van, egyszerűen nincs kapacitásod újabbakra. Felajánlhatod viszont, hogy segítesz néhány részfeladat megoldásában!

Bika (április 21. - május 20.)
Jól kommunikálsz a napokban, frissek a gondolataid, rugalmas vagy, ugyanakkor nagyon céltudatos. Végre megoldhatod azokat a feladatokat, amelyek eddig nehézséget jelentettek neked. Remekül rálátsz munkatársaid gondjaira is, így lehetőséged lesz arra, hogy segíts nekik! Az üzleti tárgyalások során ne engedd meg partnerednek, hogy eltérjen a tárgytól! Ha úgy találod, hogy elkalandozik a témától, akkor finoman tereld vissza az aktuális ügy megbeszéléséhez!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Rendkívül rugalmas hangulatban leszel a napokban, bár mindig jellemző rád, hogy nagyon mozgékony vagy. Érdeklődéssel fogadod a feladatokat, és mindegyik egy új kihívást jelent neked. Különösen annak örülsz, ha egész nap telefonálgathatsz, intézkedhetsz, hiszen a legszívesebben a teljes munkaidődet tárgyalással, szervezéssel töltenéd. Most te lehetsz az, aki mindent megold, minden problémát sikerrel kezel. Az üzleti tárgyalások során az előkészítés fázisa kerül előtérbe!

Rák (június 22. - július 22.)
A napokban csendesen és elmélyülten szeretnél dolgozni, és sokat haladhatsz a pontosságot, precíz munkavégzést igénylő feladataiddal. Érthető, hogy dühös vagy, amikor kizökkentenek a gondolataidból, hiszen ilyenkor elveszítheted azt a szálat, amely vezérfonalat jelentett neked a munkában. Nincs sok kedved ahhoz sem, hogy a telefonokat, megbeszéléseket lebonyolítsd, és hiába tudod, hogy kiket kellene visszahívnod, sehogyan sem tudod rávenni magad, ezt hogy meg is tedd.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Akkor tudsz igazán hatékonyan dolgozni, ha kellemes és barátságos légkör vesz körül a munkahelyeden. Nagyon sokat teszel annak érdekében, hogy harmonikusak legyenek a munkakapcsolataid, és a többiek szerencsére jól reagálnak erre. A közös ebédek remek alkalmat jelentenek arra, hogy kicsit elmélyítsétek a munkatársi viszonyt. Az üzleti életben több új lehetőséget is kaphatsz arra, hogy kedvező üzleteket köss, érdemes ezekről minél több információt beszerezned, mielőtt döntesz!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon céltudatosan dolgozol, rendkívül jól kezeled a munkakapcsolataidat is. Tudod, hogy néha szükség van bizonyos gesztusokra ahhoz, hogy valóban számíthass a többiekre, és azt is tudod, hogy időnként szükséged lehet a támogatásukra. Éppen ezért nagyon szívesen segítesz munkatársaidnak, hiszen most belefér az idődbe, hogy kisebb teendőket átvállalj tőlük. Az üzleti tárgyalások során pontosan tudod, hogy mit akarsz - éppen ebben rejlik a sikered kulcsa.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon nyitott vagy a munkatársaiddal, feletteseiddel való munkamegbeszélésekre, és mindig érdemi gondolatokat teszel hozzá a témához. A feladatokat tekintve nagyon magasra teszed önmagadnak a mércét, maximális pontossággal és tökéletességgel szeretnél dolgozni. Ha becsúszik egy-két hiba, akkor ne legyél magadhoz túl szigorú! Az üzleti tárgyalások során hagyj némi teret a spontaneitásnak is, és még akkor is hallgasd meg figyelmesen a partneredet, ha egy kicsit eltér a tárgytól!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Tehetséges lehetsz abban, hogy munkatársaidat irányítsd, sikeresen hangolod össze a többiek munkáját. Képes vagy arra, hogy határozottan, de munkatársaid számára elfogadhatóan oszd el a munkát: úgy viselkedsz a napokban, mint egy nagyon jó vezető. Lehet, hogy szervezői képességeidet, erőteljességedet feletteseid is észreveszik, ez jó kezdő lépés lehet egy előléptetés felé. Az üzleti tárgyalások során tartsd szem előtt, hogy ne akard mindenáron meggyőzni partneredet!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Kicsit sok lehet neked az a nyüzsgés, amely a munkahelyeden fogad, pedig nagyon mozgékony és kommunikatív hangulatban lehetsz. Szinte minden perced be lesz osztva a napokban, lehet, hogy arra sem jut időd, hogy rendesen megebédelj. Egy sebtében bekapott szendvics pedig nem ad neked elég energiát arra, hogy bírd a tempót. Szívesen telefonálgatsz és szervezel, élvezed a munkádat, de a nap végére már nagyon elfáradhatsz!

Bak (december 22. - január 20.)
Rengeteg munkád lehet, és rájöhetsz arra, hogy sokkal könnyebb a dolgod, ha kellemessé teszed a munkakörülményeidet. Tegyél fel a falra néhány képet, jól jöhet egy színes váza is, természetesen virágokkal. Így jobban érzed majd a munkahelyeden, és több kedved lehet ahhoz is, hogy a munkakapcsolataidat sokkal jobbá tedd! Vedd sorra azokat a feladatokat, amelyek türelmet, pontosságot igényelnek! Az üzleti tárgyalásokat tartsd kellemes, esztétikus környezetben!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Barátságos hangulatban vagy a napokban, és könnyedséged határozza meg a munkakapcsolataidat is. Jó viszonyt ápolsz a többiekkel, ami segíti a csapat hatékonyságát. A feladataidat nagyon könnyen és ügyesen oldod meg, így meglehetősen gyorsan is haladsz. Marad időd arra is, hogy szünetet tarts a munkában, és beszélgess egy kicsit a munkatársaiddal. Az üzleti tárgyalások során sokat segíthet a jókedved, hiszen nagyon szimpatikussá tesz!

Halak (február 20. - március 20.)
Kicsit lassabb a tempód, minden feladathoz több időre van szükséged. Ha szorongsz az elvégzetlen teendők miatt, akkor negatívan élheted meg a munkádat a napokban. Éppen ezért jól teszed, ha egy kicsit elnézőbb vagy magaddal, és többször is szünetet tartasz. Legalább kétóránként állj meg egy kicsit, akár öt-tíz percre. Az üzlet szempontjából fontos, hogy átütemezd a találkozóidat, hiszen most nem tudsz úgy figyelni, mint máskor.