Végigcsinálta az elvonókúrát Lindsay Lohan

Vágólapra másolva!
Újra szabad Lindsay Lohan: végigcsinálta a 45 napos elvonókúrát, és bár továbbra is megfigyelés alatt tartják egy ethanolszint-mérő, bokára szerelhető szerkezettel, ez nem akadályozta meg a színésznőt abban, hogy szabadulását megünnepelendő belevesse magát a Las Vegas-i éjszakába.
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan amerikai színésznő újra "szabad": miután végigcsinálta a 45 napos elvonókúrát, szabadon távozhatott a malibui Promises központból. A Bajos csajok című film főszereplőnője önként vállalta azt is, hogy a külvilágban is részt vesz egy intenzív programon, amelynek része többek között az, hogy egy véralkoholszint-mérő kütyüt visel a nap 24 órájában.

Az kontroller a bőrből kipárolgó izzadságcseppeket elemzi, és az ethanolszintet méri - ez az anyag akkor keletkezik, ha az illető szervezete elkezdi feldolgozni az elfogyasztott alkoholt. A kapott eredményeket azután a rehabilitációs központ számítógépébe küldi - így a színésznőt folyamatos ellenőrzés alatt tarthatják.

Emellett Lindsay Lohan naponta részt vesz az Anonim Alkoholistákl gyűlésén, rendszeresen jár pszichoterapeutához, és arra is hajlandó, hogy minden nap vizeletmintát adjon le: így folyamatosan ellenőrizni tudják azt is, fogyasztott-e kábítószert.

Az ellenőrző készülék és az ígéretek nem akadályozta meg Lohant abban, hogy az egész hétvégét bulizással töltse: a nemrég nagykorúvá vált színésznő jó néhány Las Vegas-i klubot végiglátogatott.

"Lindsay nagyszerűen viselkedik, és jól érzi magát a bőrében" - mondta az AP hírügynökségnek Leslie Sloane Zelnik, a színésznő szóvivője. "Az, hogy egy olyan helyre megy szórakozni, ahol alkoholt is felszolgálnak, nem jelenti azt, hogy azonnal lerészegedik. Bízunk abban, hogy nem szegi meg az ígéreteit."