Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Szűz jegyében jár, kvadrátban áll a Plútóval. Nagyon indulatosak lehetünk, és minden apróságot sértésnek vehetünk.
Vágólapra másolva!

Ma, a nap nagy részében, a Hold még a Szűz csillagjegyben halad. Jó ötlet, ha bőrünk szépségével, egészségével törődünk a mai napon, aktuálisak a bőrtápláló kezelések. Még nagyobb eredménnyel járunk, ha a gyógynövények csodálatos erejét is használjuk, egy kamillás fürdő nagyon jót tehet az egész testnek!

Ma visszahúzódóbb hangulatban lehetünk, mint máskor, és ez nem mindig segíti elő kapcsolataink kibontakoztatását. Figyeljünk arra, hogy szégyenlősségünket mások ne értékelhessék mogorvaságnak. Ma tudatosabban kell ápolnunk a kapcsolatainkat, mindig szem előtt tartva a könnyedséget és barátságosságot.

Ma a Hold kvadrátban áll a Plútóval. Sok lesz bennünk az indulat, általában is ingerlékenyebbek lehetünk. Talán olyan momentumokat is piszkálódásnak vagy sértésnek azonosíthatunk, amelyeket máskor természetesen kezelnénk. Segítséget jelenthet a humorérzékünk, amelynek segítségével könnyebben feloldhatjuk a konfliktusokat.