Shiloh képeiért fizettek a legtöbbet

Vágólapra másolva!
A sztárokat ábrázoló fotók közül Angelina Jolie és Brad Pitt kislányának, Shiloh-nak a fotói keltek el a legtöbb pénzért - derült ki a Forbes magazin legújabb összeállításából.
Vágólapra másolva!

A sztárokról készült fotókért mindig is hatalmas harcot vívtak a társasági magazinok. Az eddigi legmagasabb összeget, 4,1 millió dollárt, Angelina Jolie és Brad Pitt első közös gyermekének, Shiloh-nak a fotóiért fizette ki a People magazin - derült ki a Forbes magazin legújabb összeállításából.

A második helyet Demi Moore és Ashton Kutcher szerezte meg: a színész pár esküvőjén készült fotókat hárommillió dollárért vette meg az OK! magazin. Az OK! szerezte meg a harmadik helyet is: két-két millió dollárt fizettek Eva Longoria esküvői képeiért, és azokért a fotókért, amelyek a tragikus körülmények között elhunyt Anna Nicole Smith playmate kislányát, Dannielynnt mutatták be édesapja, Larry Birkhead társaságában.

Forrás: People.com

A milliós fotók egyike



Anna Nicole még két helyet tudott megszerezni a listán: Howard Sternnel való esküvőjének képei egymillió, míg utolsó képei a fiával, Daniellel 400 ezer dollárért keltek el.

Angelina Jolie és Brad Pitt nemcsak az első helyet szerezte meg: ők és családjuk még három alkalommal szerepel a listán: a People magazin kétmillió dollárt fizetett a legutóbb örökbe fogadott gyerek, Pax Thien képeiért, azokért a fotókért pedig, amelyeken először látszódott Jolie terhessége, 500 ezer dollárt kapott a szemfüles fotós. Az US Weekly magazin szintén ötszázezer dollár fizetett azokért a fotókért, amelyeken Jolie és Pitt először láthatóak "magánemberként és párként".

A Forbes szakértője szerint annál magasabbra lehet tornázni a képekért kérhető összeget, minél meglepőbbek azok, minél nagyobb a hírértékük, és minél több bennük az érzelem.