Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Nyilas jegyében tartózkodik, nehéz fényszögben áll a Mars bolygóval. Igyekezzünk nem ellenséget látni a családtagjainkban.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold még a Nyilas csillagjegyben halad. Combjaink sokkal érzékenyebbek lehetnek a mai napon. A narancsbőr esztétikai és egészségügyi probléma is egyben, hiszen a méreganyagok a narancsbőrös területen halmozódnak fel. Érdemes ma olyan kezelést kezdenünk, amely csökkentheti a problémát. Jó ötlet a vákuumos kezelés, de speciális krémet is beszerezhetünk.

Hangulatunk kíváncsi és nyitott lehet a mai napon, s megnövekszik az utazási kedvünk is. Legalább egy kisebb kirándulást érdemes tennünk, ha néhány napig nélkülözni tudnak minket a munkahelyünkön. Keressünk fel egy utazási irodát, egészen jó ajánlatokat kaphatunk!

Ma a Hold nehéz fényszögben áll a Marssal. A feszültség tapintható a levegőben, és ettől mindannyian sokkal ingerültebbek leszünk. Ügyeljünk, hogy a nehéz közlekedési helyzetekben is meg tudjuk őrizni a hidegvérünket, ne akarjuk ezeket agresszióval megoldani! Ma nagyon fontos, hogy ne lássunk ellenséget munkatársainkban, családtagjainkban!