Börtönbe megy a várandós Nicole Richie

Vágólapra másolva!
Négy napos, letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság a várandós amerikai hírességet, Nicole Richie-t. Paris Hilton kebelbarátnőjének ezen kívül egy tájékoztató programon is részt kell vennie, valamint 2048 dollár büntetést kell fizetnie.
Vágólapra másolva!

Bűnösnek találta és négy nap börtönbüntetésre ítélte a bíróság Nicole Richie amerikai hírességet. A Simple Life című valóságshow sztárjának - aki éppen első gyermekével várandós - emellett részt kell vennie egy 21 napos tájékoztató programon az alkohol káros hatásairól, valamint meg kell fizetnie a 2048 dolláros büntetést.

"Az ittas vezetés nagyon veszélyes dolog, ezt meg kell értenie. Valaki meg is hallhatott volna"- dorgálta meg az ügyész, Steven Lubell a hírességet a tárgyaláson.

Richie-nek felajánlották azt a lehetőséget, hogy egy "fizetős" börtönben töltse le a büntetését, amely valamivel jobb körülményeket biztosít neki, mint az állami fegyház. Azt, hogy mikor kell bevonulnia, nem határozták meg előre, a négy napot viszont szeptember 28-a előtt le kell töltenie.

"Nagyon félek attól hogy börtönbe zárnak, de kész vagyok szembenézni a tettem következményeivel" - mondta múlt hónapban egy tévéműsorban a 26 éves híresség, akit még decemberben tartóztattak le ittas vezetés gyanújával. Richie-ről akkor bebizonyosodott, hogy nemcsak alkoholt fogyasztott, de marihuánát is szívott és nyugtatókat is bevett, mielőtt autóba ült.

Bár Kaliforniában az ittas vezetést három hónapos börtönnel büntetik, Nicole Richie azért mérsékelhette ezt az időtartamot, mert elfogadta a három éves próbaidőt.