Globálisan küzd a nőkért Reese Witherspoon

Vágólapra másolva!
Reese Witherspoon Oscar-díjas amerikai színésznőt választotta az egyik legnagyobb, szépségápolási cikkeket gyártó cég, hogy az első "globális nagykövete" legyen - Dr. Szöszi így nemcsak reklámarc, de a jótékonysági munka fő szószólója is lesz.
Vágólapra másolva!

Reese Witherspoon Oscar-díjas színésznőt választotta az egyik legnagyobb, szépségápolási cikkeket gyártó és forgalmazó amerikai cég, az Avon az első globális képviselőjének. A 31 éves színésznő nemcsak reklámarc lesz, de komolyan részt is vesz majd a cég jótékonysági munkájában, mint az Avon Alapítvány tiszteletbeli elnöke.

"Szerettük volna, ha olyan ember képviseli a cégünket, aki inspirációt nyújthat a nőknek világszerte" - mondta a sajtótájékoztatón a cég vezérigazgatója, Andrea Jung. "Reese tökéletes erre a szerepre: tehetséges színésznő, üzletasszony és édesanya egy személyben. Benne a cégünk számára minden fontos tulajdonság ötvöződik, elkötelezett, motivált és energikus."

"Nagyon izgalmas és szép feladat képviselni ezt a céget" - mondta Witherspoon. "Teljesen lenyűgöz, hogy az Avon minden egyes közösségben képes változást elindítani, és örömmel vállaltam a felkérést, hiszen mindig jó dolog részt venni az ilyen nagyszabású akciókban."

A tervek szerint, a Doktor Szöszi című film főszereplőnője egyúttal képviseli majd a tanácsadónőket is, a legfontosabb feladata pedig a jótékonysági munkában való részvétel lesz: a mellrák és a házasságon belüli erőszak elleni küzdelmet népszerűsíti majd.