Újabb afrikai kisgyereket fogadnak örökbe Pitték

Vágólapra másolva!
Bár egymás után jelennek meg a pletykák arról, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolata zátonyra futott, a pár láthatóan erősebb, mint valaha: a két színész ugyanis arra készül, hogy visszatérnek Afrikába és még egy kisgyereket fogadnak örökbe.
Vágólapra másolva!

Bár az elmúlt hetekben megint több hír jelent meg arról, hogy Angelina Jolie amerikai színésznő és Brad Pitt színész kapcsolata zátonyra futott, és egyre többet veszekednek, most mégis úgy tűnik, hogy az Oscar-díjas színésznő és szerelme kapcsolata erősebb, mint valaha. A pár ugyanis úgy döntött, újra Afrikába utazik, hogy még egy kisgyereket fogadjon örökbe négy gyermeke mellé.

"Brad és Angie nem csináltak titkot abból, hogy minél nagyobb családot szeretnének" - árulta el a pár egyik barátja. "Az újabb afrikai kisgyerektől nemcsak azt remélik, hogy még jobban megerősítse a kapcsolatukat, de azt is, hogy az etióp kislányuk, Zahara is jobban érezze magát a családban."

"Shiloh nagyon hasonlít a szüleire, Maddox-nak pedig ott van Pax, akivel azonnal összebarátkozott" - folytatta a pár ismerőse. "Zahara az egyetlen, aki egy kicsit kilóg a családból, ezért Angelináék minél hamarabb szeretnének egy húgocskát neki. Ettől biztosan boldogabb lenne."

Forrás: [origo]

A Jolie-Pitt család, a testőrükkel, Mickey-val



A magát megnevezni nem kívánó forrás azt is elmondta, Jolie és Pitt nagyon ügyelnek arra, hogy elegendő idő teljen el két gyerek "érkezése" között, hogy mindegyikőjük be tudjon illeszkedni a családba és ne érezze elhanyagolva magát - ezért előreláthatóan csak ősszel kezdik meg az örökbefogadás hivatalos intézését.

"Brad és én szeretnénk még örökbe fogadni, de mindketten imádjuk a munkánkat, és arra is szeretnénk koncentrálni" - nyilatkozta nemrég a Tomb Raider című film főszereplőnője. "De mindemellett a gyerekeink foglalják el az első helyet az életünkben."