Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold belép a Mérleg csillagjegybe, trigonban áll a Marssal. Mozogjunk este egy kicsit, épp annyit, hogy kellemesen elfáradjunk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold belép a Mérleg csillagjegybe. Egészségünk szempontjából veséink kerülnek előtérbe, érdemes minél több folyadékot fogyasztanunk a mai napon. A sok folyadék jót tesz a húgyúti fertőzések kezelésében és megelőzésében is, talán a legjobb, ha gyógytea formájában isszuk meg a napi szükséges 2-3 litert.

Hangulatunk akkor lesz igazán harmonikus, ha megengedjük magunknak, hogy stílusérzékünk is megnyilvánulhasson. Öltözzünk szépen és igényesen, mert ma fontos nekünk a külsőnk! Vehetünk magunknak néhány új ruhát is, hiszen nagyon előnyös darabokat találhatunk majd!

Este a Hold trigonban áll a Marssal. Kedvünk támadhat egy kis esti kocogáshoz, amitől kellemesen elfáradunk. Megfelelő mozgás lehet a torna, amely legalább fél órán keresztül tartson, hiszen csak így érünk el vele eredményt. A lényeg, hogy egy kicsit átmozgassuk tagjainkat, hiszen ez nagyon jól esik ma este.