Szerelmi horoszkóp augusztus 16-tól 22-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Ideje lenne valamivel felfrissítened a szerelmi kapcsolatodat, hiszen úgy érzed, hogy nagyon ellaposodott mostanában. Igaz lehet, hogy kicsit unatkozol a kapcsolatodban - próbálj meg valamit tenni a fásultság ellen. Jó ötlet lehet egy kellemes este kedveseddel, vidd el őt egy igazán érdekes helyre, így olyan estében lehet részetek, amely igazán élményszámba megy majd! A lényeg, hogy törjetek ki a szürke taposómalomból!

Bika (április 21. - május 20.)
Sok szenvedélyt szeretnél nyújtani kedvesednek, hiszen nagyon temperamentumos hangulatban vagy. Mégis bátortalan lehetsz, mert nem tudod, hogy szerelmed hogyan fogadná, ha egy kicsit tüzesebb lennél a kapcsolatban. Így inkább visszafogottabban viselkedsz, hiszen úgy gondolod, abból biztosan nem lehet baj. Hosszabb távon viszont jobban jársz, ha önmagadat adod, hiszen csak így működik jól a kapcsolat.

Ikrek (május 21. - június 21.)
A szerelem most nem arról szól számodra, hogy közös programokat szerveztek kedveseddel, sokkal inkább vágynál egy kis nyugalomra. Örülsz, ha együtt lehettek, de mindezt meghitt körülmények között képzeled el - otthon, édes kettesben. Még arra is hajlandó vagy, hogy a telefonodat kikapcsold, annyira vágysz a zavartalan egymásra, hangolódásra. Ha alkalom nyílik egy kellemes, romantikus vacsorára, annak mindketten nagyon örültök.

Rák (június 22. - július 22.)
Szeretnél végre az élet napos oldalán járni, és mindenféle élvezetre, amelyet az élet kínál neked, nagyon fogékony vagy. Szívesen főznél kedvesednek egy finom vacsorát, sőt, arra is nyitott vagy, hogy együtt főzőcskézzetek. Arra is gondolsz mostanában, hogy jó lenne már egy olyan este kettőtöknek, amikor végre valóban kikapcsolódhattok. Szívesen vinnéd el a szerelmedet egy táncos szórakozóhelyre. A tánc segíthet abban, hogy újra közel kerüljetek egymáshoz!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon szép napokat élhetsz meg kedveseddel, és ezt te magad teremted meg a kedvességeddel, odafigyeléseddel. Mégsem vagy teljesen biztos abban, hogy szerelmed maradéktalanul boldog melletted. A legjobb, ha megkérdezed tőle, hogy elégedett-e, vagy van-e valami, amin inkább változtatni szeretne. Alkalom adódhat a nagyon őszinte beszélgetésekre, teremtsétek meg ehhez a körülményeket!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Bármennyire is figyel rád kedvesed a napokban, szinte minden odafigyelés és kedvesség kevés neked ahhoz, hogy jól érezd magad. Annyi törődésre vágysz, hogy kedvesed csak nehezen tudja neked azt a "szeretetmennyiséget" nyújtani, amire szükséged lenne. Érdemes beszélned arról szerelmednek, hogy most alapvető lelki igényed az, hogy megbízhass benne, és nagyon sok szeretetet kaphass tőle! Mutasd meg neki érzékeny oldaladat is!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Érdekes lehetőséget kaphatsz a szerelmi életedben, amely nagyon felkavar. Valamelyik barátod - akit nagyon kedvelsz - elmondhatja, hogy régóta vonzódik hozzád, és szeretné a kapcsolatotokat elmélyíteni. Nagy a dilemma, hiszen egy szép barátságot nem akarsz elrontani azzal, hogy beleviszed a testi kapcsolat lehetőségét is. Másrészt viszont te is érzel fizikai vonzalmat, és éppen ezért nehéz kihagynod ezt az alkalmat.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Különleges szerelmi partnerről álmodozol, aki végletesen kavarja fel az egész lényedet. Valójában arra vágysz, hogy végre testi és lelki szinten is elvarázsoljon valaki, és megélhesd az érzelmi összhangot és a fizikai tökéletességet egyaránt. Egy különleges, érdekes ember szerelmére áhítozol. Az álmodozásba annyira belemerülhetsz, hogy nem is veszed észre, hogy állandó partnered mennyire ragaszkodik hozzád!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon szenvedélyes hangulatban vagy, de azt tapasztalod, hogy kedvesed inkább romantikára vágyik, nem pedig a temperamentumos erotikára. A kedvéért hajlandó vagy arra, hogy asztalt foglalj egy romantikus étteremben, és még a holdfényben is sétálgatsz vele egy kicsit - csak azért, hogy megnyugodjon. Valójában azonban nem erre vágysz, és nagyon unalmasnak találhatod az estét. Ezt azonban sikeresen eltitkolod, így kedvesed is elégedett lehet!

Bak (december 22. - január 20.)
A jó párkapcsolat alapja neked az, hogy megbízhatsz a partneredben, és tudod, hogy mindig és minden körülmények között számíthatsz rá. Ha nem tud maximálisan a társad lenni, akkor érdektelenné válik számodra a kapcsolat, és nem is veszed komolyan. Védett, biztonságos körülmények között azonban kivirágzik az érzékenységed és az érzékiséged is! A napokban eljuthatsz kedveseddel a maximális bizalmi légkör megteremtéséig!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Általában nagyon fontos neked, hogy partnered részt vegyen a szórakozásaidban, hobbijaidban. Ha ez nem történik meg, akkor úgy érzed, hogy nem tudod vele megosztani az élményeidet, és ok nélkül egyedül hagy téged. A napokban kedvesed rendkívül jó partnert jelent számodra, legalábbis ami a szórakozást illeti. A legjobb, ha meghívjátok bulizni a közös barátokat. Néhány érdekes programban is lehet részetek, ilyen lehet például egy izgalmas kiállítás-megnyitó.

Halak (február 20. - március 20.)
Úgy érzed, hogy túl sok kimondatlan probléma feszül már közöttetek, kedveseddel, és mindketten sértett hangulatban vagytok. Többször is megbántottátok egymást, de ami még rosszabb: nem is beszéltétek meg a konfliktusokat. Így alkalmatok sem nagyon volt, hogy rendezzétek a kapcsolatot - minden maradt a régiben, nem oldottátok meg a problémákat. Elkerülhetetlen lesz egy őszinte beszélgetés, azzal a szándékkal, hogy végre közelebb kerültök egymáshoz!