Eddie Murphy pert fontolgat Mel B ellen

Vágólapra másolva!
Eddie Murphy amerikai színészt be akarja perelni volt barátnőjét, Melanie Brownt, amiért az énekesnő és ügyvédje "minden alkalmat megragad arra, hogy pocskodiázzák őt".
Vágólapra másolva!

Eddie Murphy amerikai színész, a Beverly Hills-i zsaru című film főszereplője azt fontolgatja, becsületsértésért beperli volt barátnőjét, Melanie Brown brit énekesnőt, a Spice Girls együttes tagját.

Murphy és ügyvédei azért döntöttek úgy, hogy bíróság elé viszik az ügyet, mert Brown és ügyvédje, Gloria Allred "minden alkalmat megragadnak arra, hogy pocskodiázzák őt és hazugságokat terjesszenek róla."

"Már korábban is kértük önöket, hogy fejezzék be azt a lejárató hadjáratot, amelyet Eddie Murphy ellen folytatnak" - írta az énekesnőnek címzett levelében Murphy egyik jogi képviselője. "Ha továbbra is folytatják ügyfelem jó hírnevének lerombolását és továbbra is hazugságokat terjesztenek róla azért, hogy saját magukat jobb színben tüntessék fel, akkor kénytelenek leszünk az igazunknak jogi eszközökkel érvényt szerezni ."

A jogászok továbbá azt is kifogásolják, hogy Mel B "irracionális követelésekkel" állt elő.

"Brown kisasszony nemcsak gyerektartást követel Murphytől, de azt ia akarja, hogy ügyfelem vegyen neki egy kilencmillió dollárt érő házat Malibuban, sőt, azt akarja, hogy az elkövetkező 18 évben Murphy fizesse az összes felmerülő költségét, beleértve a lakbért is" - nyilatkozta a színész jogi képviselője, Marty Singer.

Mel B és Eddie Murphy tavaly randevúzgattak egymással néhány hónapig, és a rövid kapcsolatból egy közös gyermek is született - a most négy hónapos Angel Iris. Az énekesnő azt akarja, hogy Murphy "ismerje meg a lányát" és "vállaljon felelősséget a tetteiért", valamint hogy "fizessen elfogadható mértékű gyermektartást". Murphy azért nem hajlandó erre semmit lépni, mert korábban állítólag "már fizetett egy nagyobb összeget" volt barátnőjének.