Vágólapra másolva!
A Badgley Mischka divatcég arca lesz Teri Hatcher amerikai színésznő, a Született feleségek című sorozat egyik főszereplője. A kampányhoz készült egyik fotón a 42 éves színésznő fehérneműben pózol - a pikáns ruhadarabot ráadásul ő maga választotta ki.
Vágólapra másolva!

Teri Hatcher amerikai színésznő, a Született feleségek című sorozat egyik főszereplője a Badgley Mischka divatcég reklámarca lesz. Az elegáns és szexis fotókhoz Hatcher maga választotta ki a ruhákat - így azt a pikáns fehérnemű együttest is, amelyben a 42 éves színésznő az egyik képen pózol.

"Nagyon érdekes élmény volt együtt dolgozni ezzel a két fantasztikus tervezővel" - nyilatkozta új szerepéről Teri Hatcher. "Korábban már ismertem őket, hiszen a legtöbb estélyi ruhámat ők tervezték. Imádom azt, hogy olyan ruhákat terveznek, amelyekben a nők erősnek és kiegyensúlyozottnak érezhetik magukat. Ráadásul megengedték, hogy azokban a ruhákban szerepeljek a fotókon, amelyek a legjobban tetszenek."

"Teri csodálatos nő, pontosan olyan, az álmainkban élő Nő, akinek a ruháinkat tervezzük" - mondta a Badgley Mischka terveződuó egyik tagja, Mark Badgley. "Nemcsak kitűnő színésznő, de sikeres üzletasszony és odaadó anya is. Minden alkalomra terveztünk ruhákat és a kiegészítőket, így minden eseményen a mi ruháinkban jelenhet meg. Nagyon örülünk annak, hogy elvállalta ezt a felkérést."

A tervezőpárost korábban Ashley és Mary-Kate Olsen tinisztárok és Sharon Stone amerikai színésznő képviselték.