Vasárnapi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Skorpió csillagjegyben halad, és nehéz fényszögben áll a Marssal. Kicsit akaratosabbak lehetünk, mint máskor,  ez azt jelenti, hogy nem vagyunk valami toleráns hangulatban.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Skorpió csillagjegyben halad. Ma érzékenyebbek lehetünk a vegyi anyagokra, és szervezetünk jobban megsínyli, ha agresszív illatú tisztítószereket lélegzünk be. Ha lehet, akkor ezeket a készítményeket ma kerüljük el, de ha mindenképpen alkalmaznunk kell őket, akkor kössünk szájmaszkot vagy kendőt az arcunk elé!

Ma jellemző lehet ránk a céltudatosság, amellyel az otthoni feladatokat kezeljük. Azt tapasztalhatjuk, hogy nagyon szélsőségesen reagálunk mindenre, tehát ha fontos nekünk otthonunk, vagy kertünk rendbe tétele, akkor késő estig is képesek vagyunk dolgozni. Figyeljünk arra, hogy közben azért ne feledkezzünk el a testi-lelki igényeinkről!

Ma a Hold nehéz fényszögben áll a Marssal. Kicsit akaratosabbak lehetünk, mint máskor, ez azt jelenti, hogy nem vagyunk valami toleráns hangulatban. Ha fontos nekünk a családi béke, akkor tudatosan figyeljünk arra, hogy ne bántsuk meg családtagjainkat a makacsságunkkal.