Szerdai horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad,  kvadrátban áll az Uránusszal. Legyünk óvatosabbak, ne műveljünk olyan tevékenységeket, amelyekben nincsen tapasztalatunk!
Vágólapra másolva!

Ma a Hold a Nyilas csillagjegyben halad. A combjaink kerülnek előtérbe - tegyünk valamit a narancsbőr ellen, ami általában a legfeltűnőbben ezen a testtájon telepedik meg. Indítsunk komplex támadást, amely tartalmazhat egy vákuumos terápiát, ezt egészítsük ki olyan krém használatával, amely koffeint is tartalmaz. Figyeljünk arra, hogy a vákuumos terápia napjain nem javasolják a sportot, és speciális étrendet is be kell tartanunk! Így hatásos igazán a kúra.

Ma nyitott lesz a hangulatunk - érdemes megajándékoznunk magunkat igényes szórakozásokkal. Vágyunk arra, hogy többet tudjunk a világról, és művelődhessünk egy kicsit. Vegyünk magunknak néhány érdekes könyvet, de jó ötlet lehet a múzeumlátogatás is!

Délután a Hold kvadrátban áll az Uránusszal. Jól tesszük, ha óvakodunk a szokatlan mozgásformáktól a mai napon. Ha a villanykörtét szeretnénk kicserélni, akkor ne tornyozzuk fel a székeket az asztal tetejére, és ne koronázzuk meg mindezt egy sámlival, amelynek a tetejére végül felállunk. Egyébként is jobban tesszük ma, ha békén hagyjuk az elektromos áramot. Nem ma van annak a napja, hogy amatőr villanyszerelőkké váljunk. Összegezve: legyünk óvatosabbak, ne műveljünk olyan tevékenységeket, amelyekben nincsen tapasztalatunk!