Kate Moss újra együtt Dohertyvel

Vágólapra másolva!
Bár néhány hónapja "véglegesen" szakítottak, Kate Moss brit szupermodell újra együtt van drogos barátjával, Pete Doherty rockzenésszel - a modell szerint a külön töltött idő csak "megerősítette a szerelmüket".
Vágólapra másolva!

Néhány napja újra egy pár Kate Moss brit szupermodell és Pete Doherty, a Babyshambles együttes botrányos életű frontembere. A hírek szerint Moss titokban beköltözött egy elegáns londoni hotelbe, hogy együtt lehessen a szerelmével. A két híresség ugyanakkor nagyon ügyel arra, nehogy valaki meglássa őket együtt: bennfentesek szerint mindig külön hagyják el a szállodát, és igyekeznek éjszaka visszatérni, nehogy a fotósok észrevegyék őket.

A 33 éves modell családja azonban egyáltalán nem nézi jó szemmel, hogy Moss és Doherty újra együtt vannak, attól tartanak ugyanis hogy a botrányos életű zenész - akit a napokban újra letartóztattak kábítószer-birtoklásért - ezúttal "még mélyebbre rántja magával Kate-et".

"Linda, Kate édesanyja abban reménykedett, hogy az idő segít a lányának túllépni Dohertyn" - nyilatkozta a modell egyik barátja a Daily Mail című brit napilapnak. "Néhány hétig működött is a dolog, egyáltalán nem beszéltek és Kate nem vett tudomást mindarról, ami a volt szerelméről megjelent a lapokban."

"De Kate Pete mellett döntött, mert úgy érzi, a külön töltött idő csak még erősebbé tette a szerelmüket" - folytatta az ismerős. "Egyetlen telefonbeszélgetés kellett csak ahhoz, hogy újra fellángoljon közöttük a tűz. Azóta folyamatosan együtt vannak."

Moss barátai szerint a modell és szerelme ezúttal tényleg mindent megtesznek azért, hogy együtt is maradjanak: Kate ugyanis minél hamarabb esküvőt és gyereket szeretne a 30 éves zenésztől.