Heti horoszkóp augusztus 27-től szeptember 2-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Munkahelyeden figyelned kellene arra, hogy nem mindig az a legjobb barátod, aki a legszebb dolgokat mondja neked! A magánéletedben sem telik feszültségek nélkül a hét. Azt tapasztalod, hogy családtagjaid nem túl hálásak a törődésedért. Megpróbálsz nekik kedveskedni, sőt még apróbb ajándékokkal is meglepheted őket, de a viszonzás most elmarad. Szinte észre sem veszik a jó szándékodat!

Bika (április 21. - május 20.)
A napokban szívesen újítanád meg egy kicsit a munkamenetet, egészen jó ötleteid lehetnek a munkahelyeden. Feletteseid azonban inkább a fantáziátlan robotolást díjazzák. A magánéletedben nagyon kedvesen bánsz családtagjaiddal. Azt gondolod, hogy legalább az otthoni légkör legyen harmonikus. Meg is teszel mindent ennek érdekében. A harmóniához azonban a többiek is kellenek!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Úgy érzed, hogy sokkal több tehetség van benned, mint amit a munkahelyeden kibontakoztathatsz. Kissé unalmasnak és szürkének érzed a munkádat. A magánéletedben harmóniára vágysz, és érezni akarod a közösség erejét. Olyan családot szeretnél, ahol mindig számíthattok egymásra. Gondold végig, hogy saját magadon milyen változtatásokat kellene végrehajtanod!

Rák (június 22. - július 22.)
Érdemes végiggondolnod, hogy milyen lehetőséged lenne arra, hogy szakmailag továbbfejlődj! Ha vállalod a képzést, akkor a jövedelmed is emelkedhet! A magánéletedben itt az őszinte beszélgetések ideje. Rájöhettek arra, hogy miért nem tudtok elég időt szánni egymásra a hétköznapok során. Ha például megosztjátok a házimunkát, akkor több családi programra juthat idő!

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Nagyon sok erőfeszítésre vagy képes, ha úgy érzed, hogy anyagilag is megéri neked. Itt az idő, hogy dolgozz az egzisztenciádon! A magánéletedben hajlamos leszel arra, hogy drágább ajándékokkal kedveskedj családtagjaidnak. Mindig nagyvonalú voltál, de néha egy találó, ám kisebb figyelmesség sokkal hatásosabb tud lenni. A lényeg, hogy időt és energiát szánj a szívednek kedves emberekre!

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Szükség lesz a munkahelyeden a kreativitásodra, és jobban kell megszervezned a munkát is. Ügyesen osztod be az idődet és az erőforrásaidat, de számíts arra, hogy fárasztó napjaid lehetnek! A magánéletedben nagyon önfeláldozó leszel, időt és energiát nem kímélve törődsz családtagjaiddal. Engedd meg, hogy ők is hozzátegyenek valamit a közös életetekhez - például főzzétek meg együtt a vacsorát!

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Mindent megteszel, hogy jó hangulat legyen a munkahelyeden. A többiek azonban elég morcosan reagálnak a kedvességedre, így nagyon megsértődhetsz! Amikor hazaérsz, már elég feszült vagy ahhoz, hogy beleköss a családtagjaidba. Természetesen ők sem hagyják annyiban, és máris kész a veszekedés! Tartsd szem előtt, hogy családtagjaid nem tehetnek a munkahelyi problémákról!

Skorpió (október 23. - november 21.)
Egyáltalán nem örülsz a napokban munkatársaid társaságának, sőt kifejezetten idegesíthet, hogy másokkal kell együtt dolgoznod! Nem sok kedved van bemenni reggelente, inkább arra vágysz, hogy egy kis szabadságban lehessen részed. Szívesen töltenéd az idődet családtagjaiddal, így érdemes lehet néhány nappal meghosszabbítanod a nyári pihenést!

Nyilas (november 22. - december 21.)
Mindig nagyon fontos neked, hogy jól képzett legyél, hiszen ez biztonságérzetet ad neked a munkahelyeden. Keress képzési lehetőségeket! A magánéletedben nagyon határozott vagy, nem rejted véka alá a véleményedet. Megtörténhet, hogy túl direkt módon fogalmazol, és ezzel megbánthatod a családtagjaidat. Érdemes diplomatikusabban viselkedned!

Bak (december 22. - január 20.)
Nagyon makaccsá válhatsz a munkahelyeden, ezért nincs könnyű dolguk munkatársaidnak, amikor együtt szeretnének veled dolgozni! A magánéletedben pezsgő, színes napokra számíthatsz, szinte minden napra jut egy olyan program, amely kedvedre való. Ideje találkoznod a régen látott barátaiddal is! Közben ügyelj arra, hogy családodra is jusson időd!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Eseménydús napokra számíthatsz - szinte szünet nélkül csörög a telefon a munkahelyeden. Ha ügyes vagy, akkor sok hasznos kapcsolattal lehetsz gazdagabb! A magánéletedben is nagyon felpezsdülhet az életed, hiszen vonzó vagy, és többen is kimutathatják az érdeklődésüket irántad. Fontos lehet, hogy párod tisztában legyen azzal, hogy elkötelezett vagy a kapcsolatotok iránt!

Halak (február 20. - március 20.)
A napokban kibontakoztathatod kommunikációs képességedet, és olyan feladatokat is kaphatsz, melyek során a szervezőkészségedet is hasznosíthatod. Úgy érezheted, hogy túl sok teendővel kell szembenézned! Amikor esténként hazaérsz, már nagyon fáradt vagy, és valójában csak arra vágysz, hogy lefeküdhess. Nem nagyon tudsz figyelni a családtagjaidra, pedig szükségük lenne a törődésedre!