Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold belép a Halak csillagjegybe, szemben áll a Nappal. Szembekerülhet egymással gyermeki énünk és felnőtt, felelősségteljes oldalunk.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold belép a Halak csillagjegybe. Egészségünk tekintetében a lábfejünk lesz érzékenyebb, és érdemes jobban figyelnünk erre a testrészünkre. Jól tesszük, ha a mai napon kényelmes cipőt veszünk fel, különösen akkor, ha egész nap nem lesz alkalmunk cipőt váltani. Lehet, hogy akkor is jobban járunk ma egy lapos sarkú cipővel, ha egyébként szeretünk magas sarkú cipőben járni.

Ma sokkal inkább hajlandóak vagyunk arra, hogy szeretetünket kifejezzük, és akár romantikus hangulatba is kerülhetünk. Ha kedvesünkkel ma együtt töltjük az esténket - gyertyafénynél, egy kellemes vacsorával -, akkor megkönnyítjük az érzelmek áramlását, és nagyon szép perceket ajándékozhatunk egymásnak!

Ma a Hold szemben áll a Nappal. Szembekerülhet egymással gyermeki énünk és felnőtt, felelősségteljes oldalunk. Lehet, hogy alkalmunk kínálkozna arra, hogy egy kicsit szórakozzunk, kellemesen töltsük az időnket, de rögtön arra emlékeztetjük saját magunkat, hogy mennyi elvégzetlen tennivalónk van!