Madonna örökbe fogad egy malawi kislányt

Vágólapra másolva!
Madonna, amerikai énekesnő ismét örökbefogadásra készül: ezúttal egy kislányt szeretne adoptálni az afrikai Malawiból, két saját gyermeke és örökbefogadott kisfia, a 22 hónapos David Banda mellé - adta hírül a brit Sun című napilap.
Vágólapra másolva!

Madonna, amerikai énekesnő egy 13 hónapos kislányt szeretne adoptálni ugyanabból a malawi árvaházból, ahonnan előzőleg a most közel kétéves kisfiát, David Bandát fogadta örökbe. Az Angliában élő popsztár ezzel azt szeretné elérni, hogy "családjában helyre álljon az egyensúly" - írja a Sun című brit napilap. A sztár már engedélyt kapott az adoptáláshoz, és a kiválasztott kislányt, Marcyt, valószínűleg jövő áprilisban viheti haza.

"Marcy gyönyörű kisbaba, ráadásul nagyon barátságos. Madonna egyszerűen rajong érte, és nevető angyalkámnak becézi a kislányt" - mondta egy, a sztárhoz közeli forrás a gyerekről, aki azért került árvaházba, mert a nagynénje, aki a szülei halála után nevelte, nem tudta eltartani őt.

Az énekesnő előzőleg egy másik kislányt szeretett volna adoptálni, azonban a gyermek családja tiltakozott az örökbefogadás ellen - Madonnának egy éve hasonló problémákkal kellett megküzdenie, hiszen akkor David édesapja került elő, és próbálta megakadályozni azt, hogy az énekesnő örökbe fogadja a fiát.

Madonnát egyébként nagyon sokan - többek között a sajtó és különböző jogvédő szervezetek - vádoljak azzal, hogy az örökbefogadás nála csak egy PR-fogás, azonban az énekesnő visszautasítja ezeket a vádakat.

"Ezt a gyermeket a biztos haláltól mentettem meg, és sajátomként szeretem Davidet" - mondta az énekesnő egy francia magazinnak adott interjújában. "Malawiban rengeteg gyerek marad árván, hiszen ebben az országban a legtöbb az AIDS-beteg. Szeretném elérni, hogy a világ végre figyeljen oda Afrikára."