Szombati horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma a Hold belép a Bika csillagjegybe, és este már érezhetjük a Hold-Nap trigon hatásait. Párkapcsolatunk nagyon kellemesen alakulhat, különösen akkor, ha ma estére szervezünk egy romantikus programot.
Vágólapra másolva!

Ma a Hold belép a Bika csillagjegybe. Egészségünk szempontjából torkunk és nyakunk lehet érzékenyebb, tehát jól tesszük, ha elkerüljük a hideg, jeges italok fogyasztását. A füleinkre is jobban kellene ügyelnünk, ha tehetjük, akkor ne tartózkodjunk huzatos helyeken!

Ma reálisan látjuk az életet, azt szeretnénk, ha jól kiszámíthatóak lennének az események, amelyek történnek velünk. Ezért meglehetősen, gyanakodva fogadjuk a váratlan eseményeket, nem nagyon örülünk annak, ha felborítják a mára tervezett programunkat. Éppen ezért nem töltenek el minket boldogsággal a váratlan vendégek, még akkor sem, ha nagyon jó barátokról van szó.

Este már érezhetjük a Hold-Nap trigon hatásait. Párkapcsolatunk nagyon kellemesen alakulhat, különösen akkor, ha ma estére szervezünk egy romantikus programot. Ha már régen sétálgattunk a holdfényben, akkor tegyük ezt meg, lehetőleg egy gyertyafényes vacsora után.