Szakított a barátnőjével Heath Ledger

Vágólapra másolva!
Három évig tartó kapcsolat után szakított a Heath Ledger - Michelle Williams színészpár - erősítette meg a pletykákat a két híresség egyik ismerőse.
Vágólapra másolva!

Három évig tartó kapcsolat után szakított egymással Heath Ledger ausztrál színész, és kedvese, Michelle Williams amerikai színésznő. Bár a pár állítólag már hetek óta külön él, a szakításukról szóló pletykákat csak a hétvégén erősítette meg az egyik barátjuk.

"Michelle és Heath szépen, csendben, barátként váltak el" - mondta a magát megnevezni nem kívánó ismerős a People magazinnak. "A kapcsolatuk már hónapok óta haldoklott, egyszerűen kihűlt közöttük a szerelem. Egyetértettek abban, hogy mindenkinek az lesz a legjobb, ha szakítanak. Továbbra is szeretik és tisztelik egymást, de rájöttek, nem tudnak tovább együtt élni."

A 28 éves színész és 27 éves kedvese a Brokeback Mountain 2004-es forgatásán szerettek egymásba, közös gyermekük, Matilda Rose 2005 októberében született.

"Heath és Michelle mindenképpen barátok maradnak" - árulta el a két színész ismerőse. "Van egy csodálatos, közös kislányuk, és mindkettőjüknek az a legfontosabb, hogy jó szülők legyenek."

Sem Ledger, sem pedig Williams szóvivője nem reagált a lap értesüléseire.