Vágólapra másolva!
Az egyik legismertebb fehérneműgyártó cég arca lett Maggie Gyllenhaal amerikai színésznő. Az Agent Provocateur cég szerint a színésznő azért tökéletes választás, mert nemcsak a férfiak, de "a nők számára is igen vonzó".
Vágólapra másolva!

Maggie Gyllenhaal amerikai színésznő, a Titkárnő című film főszereplőnője az Agent provocateur nevű, fehérneműket gyártó cég reklámarca lesz - az első, meglehetősen pikáns fotók már meg is jelentek a 30 éves hírességről.

"Maggie nem az a tipikus szexszimbólum" - mondta a cég alapítója, Serena Rees. "Nem is klasszikus szépség. Viszont nagyon érdekes arca van, magabiztos, tehetséges és kész arra, hogy provokálja az embereket. Tökéletes választás volt erre a kampányra, mert nemcsak a férfiak, de a nők is nagyon vonzónak találják Maggie-t."

Gyllenhaal előtt olyan hírességek voltak az Agent Provocateur cég arcai, mint Kate Moss topmodell, Kylie Minogue ausztrál énekesnő, vagy Dita Von Teese sztriptíztáncosnő.

Maggie Gyllenhaal - akinek a testvére, Jake is színész - többek között a Donnie Darko és a Mona Lisa mosolya című filmekben is szerepelt. Vőlegényével, Peter Sarsgaard színésszel, és kislányával, az egyéves Ramonával, New Yorkban él.