Keira Knightley szívesen vetkőzik

Vágólapra másolva!
Keira Knightley brit színésznő nem szégyellős - a 22 éves híresség egy interjúban bevallotta: nincs ellenére, hogy meztelenre vetkőzzön egy-egy fotózás kedvéért.
Vágólapra másolva!

Keira Knightley brit színésznő egy nemrég készült interjúban bevallotta: egyáltalán nem zavarja, ha egy fotózáshoz le kell vetkőznie. A 22 éves híresség szerint addig kell kihasználni a kínálkozó lehetőségeket, amíg fiatal.

"Természetes, hogy meg akarom csinálni a szerencsémet, és ez bizony azzal jár együtt, hogy időnként le kell vennem a ruháimat" - mondta Knightley a Vogue magazinnak. "Az, hogy meztelenül pózolok, legalább segít elfogadni a testemet. Ráadásul az unokáimnak is meg tudom majd mutatni, milyen dögös voltam egykor."

"Néhány évvel ezelőtt nagyon gátlásos voltam" - folytatta a Karib-tenger kalózai című film főszereplőnője. "Úgy éreztem, egészen furcsa, és természetellenes a külsőm, és ez csak még rosszabbá vált, amikor az újságok is írni kezdtek róla. De azután felkértek arra, hogy álljak modellt meztelenül, és hirtelen minden megváltozott. Arra gondoltam: miért is ne?"

Az Oscar-díjra is jelölt színésznő eddig kétszer vetkőzött meztelenre egy-egy fotózás kedvéért: néhány éve a Vanity Fair című magazin címlapján szerepelt ruha nélkül, Scarlett Johansson színésznő és Tom Ford divattervező társaságában. A Chanel egyik parfümjéhez készült hirdetések pedig múlt hónapban jelentek meg.