Titokban férjhez ment Salma Hayek

Vágólapra másolva!
Bennfentesek szerint már nemcsak tervezi az esküvőt Salma Hayek mexikói származású színésznő: állítólag titokban hozzáment szerelméhez, születendő gyermeke apjához, Francois-Henri Pinault francia üzletemberhez.
Vágólapra másolva!

Titokban összeházasodott Salma Hayek mexikói származású színésznő, a Desperado című film főszereplőnője és kedvese, Francois-Henri Pinault francia üzletember. Bár hivatalosan még nem erősítették meg a hírt, bennfentesek szerint a pár néhány hete tette hivatalossá a kapcsolatát, igaz, egyelőre még csak egy egyszerű polgári ceremóniát tartottak.

"Salma és kedvese már egy ideje házasok, bár mindketten igyekeznek ezt a legteljesebb titokban tartani" - árulta el egy magát megnevezni nem kívánó forrás a Star magazinnak. "Salma számára ez igen fontos volt, szerette volna, ha még a kisbaba megszületése előtt megtartják az esküvőt."

Bennfentesek szerint a házasságra több bizonyíték is utal: a színésznő hitelkártyája - amellyel néhány hete fizetett - már az "asszonynevére", azaz Salma Hayek-Pinault-ra szól; illetve az augusztus végén tartott bababulin pedig Salma folyamatosan "férjének" nevezte üzletember szerelmét.

A 41 éves színésznő, annak ellenére, hogy már házas, három esküvőt is tervez, de csak azután, hogy megszületett a gyermeke: Mexikóban, Párizsban és Los Angelesben is oltár elé szeretne állni. A hatalmas lagzi(k) időpontja azonban még kérdéses: Hayek ugyanis előbb szeretne megszabadulni azoktól a plusz kilóktól, amelyeket a terhessége során szedett fel.