Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Ma délutánig a Hold a Skorpió csillagjegyben halad, és nehéz fényszögben áll a Szaturnusz bolygóval. Fáradtabbak lehetünk a mai napon, és a lehangoltság is jellemző lehet ránk.
Vágólapra másolva!

Ma délutánig a Hold a Skorpió csillagjegyben halad, ezért a nemi szerveink kerülnek előtérbe. Ha alhasi panaszaink vannak, akkor keressünk fel szakorvost, de a mai nap nem alkalmas a drasztikusabb orvosi beavatkozásokra. Gondolkodjunk el azon is, hogy mikor voltunk utoljára szűrővizsgálaton.

Hangulatunk ma befelé forduló lehet, szükségünk lehet arra, hogy egy kis időt egyedül töltsünk el, átgondolva érzelmeinket, kapcsolatainkat. Különösen hasznos, ha a céljainkat gondoljuk át, hiszen nagyon ambiciózusak vagyunk.

Ma a Hold nehéz fényszögben áll a Szaturnusz bolygóval. Fáradtabbak lehetünk a mai napon, és a lehangoltság is jellemző lehet ránk. Azt tapasztalhatjuk, hogy minden sokkal nehézkesebben és lassabban megy, mint máskor. Emellett nagyon dühösek leszünk, ha korlátozásokkal vagy szabályokkal találjuk magunkat szembe.