Keira Knightley "kétszer akkora", mint mások

Vágólapra másolva!
Keira Knightley újra tagadta azokat a vádakat, melyek szerint étkezési zavarokkal küzdene és anorexiája miatt fogyott volna csontsovánnyá az elmúlt években: a fiatal brit színésznő szerint ő még "így is kétszer akkora, mint egy átlagos hollywoodi sztárocska".
Vágólapra másolva!

Keira Knightley 22 éves brit színésznő szerint az újságíróknak teljesen felesleges annyit foglalkozniuk a súlyával és az alakjával - a legtöbb amerikai színésznő ugyanis alacsonyabb és vékonyabb, mint ő.

"Az emberek túlságosan sokat foglalkoznak mások alakjával Hollywoodban" - mondta a Karib-tenger kalózai című film főszereplőnője. "Mindenki meglepődik azon, amikor kiderül, legalább kétszer akkora vagyok, mint a többi sztárjelölt, akikkel a meghallgatásokon találkozom."

"De legjobban én csodálkozom azon, hogy mindenki kisebb nálam, hiszen a média csak az én súlyommal törődik annyit" - tette hozzá Knightley, akit korábban több lap is megvádolt azzal, hogy étkezési zavaroktól szenved és csontsovány alakjával rossz példát mutat a fiatal lányoknak. "Ez az egész súlyfigyelősdi beteg dolog."

Az Oscar-díjra jelölt színésznő tavaly pert nyert egy brit napilap ellen, amely azzal vádolta meg, hogy anorexiás - a kártérítésként kapott hatezer fontot jótékony célokra ajánlotta fel. Knightley harca az újságírókkal azóta is tart: a lapok szerint úgy tűnik, "minden egyes nyilvános eseményen valamivel soványabb, mint korábban" - Keira viszont állítja, semmi baj a súlyával, mindössze "ilyen az alkata".