Újabb pletykák Jennifer Lopez terhességéről

Vágólapra másolva!
Újabb pletykák röppentek fel Jennifer Lopez amerikai énekesnőről: ismerősök állítása szerint már három hónapos terhes, a szóvivő szerint viszont nem várható gyermekáldás - egy fotó azonban perdöntő lehet.
Vágólapra másolva!

Nem először jelennek meg ellentmondásos információk Jennifer Lopez amerikai énekesnőről: egy bulvárlap azt állítja, Lopez és férje, Marc Anthony első közös gyermeküket várják - a két híresség szóvivője viszont határozottan cáfolja a híreket. A helyzetet nehezíti, hogy múlt héten számos sokat sejtető fénykép jelent meg az énekes-színésznőről.

"Jennifer már tizenkét hetes terhes, és tavasszal születik meg a gyerek. Ő is, és Marc is rettenetesen boldogok, hiszen már jó ideje próbálkoztak" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó forrás az In Touch Weekly magazinnak. "Mivel Jennifert mesterségesen termékenyítették meg, még az is lehet, hogy ikreik lesznek."

Az énekesnő szóvivője azonban határozottan cáfolta a lap értesüléseit.

"Igaz, hogy Marc és Jennifer nagyon szeretnének családot alapítani, de ennek még nem jött el az ideje" - mondta a szóvivő.

A helyzetet tovább bonyolítja, hogy múlt héten megjelent egy fotó az énekesnőről, amelyen eléggé jól kivehetően látszott egy gömbölyödő pocak - annak ellenére, hogy Lopez mindig is híres volt lapos hasáról.

Nem Jennifer Lopez lenne az egyetlen, aki titkolni próbálná a terhességét: Christina Aguilera amerikai énekesnő sem jelentette még be hivatalosan, hogy gyereket vár, annak ellenére, hogy a most megjelent fotókon egyértelműen látszik, hogy várandós, ráadásul múlt héten, egy Las Vegas-i rendezvényen barátnője, Paris Hilton hatalmas tömeg és kamerák előtt gratulált a terhességéhez.