Heath Ledger Helena Christensennel randevúzik

Vágólapra másolva!
Heath Ledger, bár hivatalosan alig két hete váltak el útjaik Michelle Williams színésznővel, máris elkelt: a 28 éves ausztrál színészt Helena Christensen topmodellel látták egy New York-i étteremben, édes kettesben vacsorázni.
Vágólapra másolva!

Még egy hónap sem telt el szakítása óta Michelle Williams amerikai színésznővel Heath Ledger úgy tűnik, továbblépett: az ausztrál színész mostanában Helena Christensen topmodellel randevúzik - adta hírül a U.S Weekly című amerikai hetilap.

Szemtanúk elmondása szerint, a 28 éves színész és Christensen, a múlt héten meghitt édeskettesben vacsorázott egy New York-i étteremben.

"Először csak kéz a kézben ültek az asztalnál, aztán, ahogy múlt az idő, láthatóan egyre bensőségesebbé vált a hangulat"- számolt be a pár légyottjáról az egyik jelenlévő.

A 38 éves szupermodell és Ledger kapcsolata a bennfentesek szerint nem újkeletű: a színészlegújabb, Candy című filmjének New York-i premierjéről már együtt távoztak.

A nagy korkülönbség úgy tűnik egyikőjük számára sem jelent akadályt: Heath Ledger nem az első, nála jóval fiatalabb férfi Christensen életében - a topmodellnek a 29 éves Josh Hartnettel is volt már viszonya -, az ausztrál színész egykori szerelme pedig honfitársa, a nála tíz évvel idősebb Naomi Watts volt, akinek nemrég született meg Liev Schrieberrel közös, első gyermeke.

Forrás: [origo]


Heath Ledger és Michelle Williams három évig tartó kapcsolat után szakított egymással. Állítólag már hetek óta külön éltek, a szakításukról szóló pletykákat csak két hete erősítették meg.

A 28 éves színész és 27 éves kedvese a Brokeback Mountain 2004-es forgatásán szerettek egymásba, közös gyermekük, Matilda Rose 2005 októberében született.

"Heath és Michelle mindenképpen barátok maradnak" - árulta el a két színész ismerőse. "Van egy csodálatos, közös kislányuk, és mindkettőjüknek az a legfontosabb, hogy jó szülők legyenek."