Karrierhoroszkóp szeptember 24-től 30-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
A munkahelyi kapcsolataidat érdemes értékként kezelned, hiszen sok segítséget nyújthatnak neked a kollégáid. Ha kedvesen viselkedsz a többiekkel, akkor olyan feladatokat is levehetnek a válladról, amelyeket most teherként élsz meg. A kommunikációd nagyon lehengerlő, figyelj arra, hogy ne tegyél feletteseid felé meggondolatlan kijelentéseket! Fontos, hogy ne indulatból beszélj. Az üzleti tárgyalások során ügyelj arra, hogy ne legyél "sok" partnerednek!

Bika (április 21. - május 20.)
Jóval több munka szakadhat a nyakadba, mint a megszokott, de szerencsére most nagyon jól bírod a gyorsabb tempót is. Azt tapasztalhatod, hogy több a feladatod, de mégis sokkal könnyebben a végére érhetsz a teendőknek. Emellett érdemes egy kicsit spórolnod az energiáddal, oldd meg a nap elején a nehezebb munkákat, amikor még frissebb vagy! Az üzleti élet során figyelj arra, hogy be tudd tartani a saját napirendedet. Ne hagyd, hogy felborítsák a napodat!

Ikrek (május 21. - június 21.)
Leginkább arra kell ügyelned, hogy ne bonyolódj bele felesleges hatalmi harcokba a munkahelyeden. Megtörténhet, hogy felettesed többször is kifogásokat emel a munkád ellen, méghozzá azzal a szándékkal, hogy megmutassa főnöki mivoltát. Nem érdemes felvenned a kesztyűt, még akkor sem, ha úgy érzed, hogy jogtalan, mondvacsinált volt a kritika. Az üzleti élet során megpróbálhatnak olyan megoldásokat rád erőltetni, amelyek egyáltalán nincsenek kedvedre.

Rák (június 22. - július 22.)
Rengeteg energiával rendelkezel, és inkább abbahagynod nehéz a munkát, mint elkezdeni. Most azokat a feladatokat is könnyűszerrel megoldhatod, amelyek máskor akár reménytelennek tűnhetnek számodra. Fedezd fel magadban a kreativitást, használd az ötleteidet a saját életed megkönnyítésére. Eszedbe juthat, hogy miként tehetnéd gördülékenyebbé a munkádat. Az üzleti életben azt tapasztalhatod, hogy felpezsdül az életed. Szinte egész nap csöröghet a telefonod.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Most nemcsak a feladataiddal kellene foglalkoznod, hanem a munkakapcsolataiddal is. Rengeteg hasznos információhoz hozzájuthatsz, ha hajlandó vagy néhány szót beszélgetni a többiekkel, akár a kávészünetben. Ez a pletykálkodás nemcsak hasznos, hanem akár pihentető is lehet számodra! Arra azonban ügyelj, hogy olyan munkatársakat, akik nincsenek jelen, nem illik kibeszélni. Az üzleti élet területén is érdemes nagyobb gondot fordítani az információszerzésre.

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Nagyon fontossá válhat számodra a pénz, akkor tudsz lelkesen dolgozni, ha úgy érzed, hogy ezért meg is fizetnek. Ha elégedetlen vagy, akkor szélsőséges esetben akár közömbössé is válhatsz a munkád iránt, és csak ímmel-ámmal dolgozol. Lehet, hogy érdemesebb lenne leülnöd a feletteseddel, és őszintén megbeszélni a fizetésed témáját. Az üzleti életben jó lehetőségeid nyílhatnak arra, hogy valóban jövedelmező megállapodásokat köss.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Nagyon beszédes hangulatban vagy, s a szakmai ismereteid is naprakészek. Nagy hangsúlyt fektetsz arra, hogy világosan és eredményesen kommunikálj, ebből eredhetnek a legnagyobb sikereid. Mutasd meg felettesednek, hogy érdekelnek a feladatok, és fejlődni szeretnél a saját területeden. Ha lehetőség van arra, hogy egy eddig ismeretlen tevékenységi körben is kipróbáld magad, akkor nagy sikerrel tanulod meg az új dolgokat. Az üzlet során ügyelj arra, hogy ne használhassák ki a segítőkészségedet.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Pontosan tudod, hogy mit vár el tőled felettesed, és azzal is tisztában vagy, hogy milyen tudással kellene rendelkezned ahhoz, hogy előre léphess a munkahelyeden. Ha vannak is lyukak az ismereteiden, jellemző lehet, hogy úgy tudod tálalni magad, hogy ezzel nagyon nívós munkaerő benyomását kelted. Ha ügyes vagy, akkor teljes egészében magad mellé tudod állítani a felettesedet. Az üzlet során fontos, hogy megtanulj a sorok között olvasni.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nagyon céltudatosan dolgozol, és végre a megbecsülést is érezheted. Elképzelhető, hogy sokkal inkább szóhoz jutsz a fontos munkamegbeszéléseken - adnak a véleményedre. Szívesen vállalsz olyan feladatokat is, amelyek arról szólnak, hogy a többiek munkáját szervezed meg, vagy éppen ellenőrzöd az elkészült feladatokat. Ha hiányosságokkal találkozol, akkor is érdemes diplomatikusan megfogalmaznod a kritikát. Az üzlet során ügyelj arra, hogy rugalmas és nyitott tudj maradni!

Bak (december 22. - január 20.)
Kicsit unalmasnak érezheted a munkádat, bár igaz rád az is, hogy nagyon jól bírod a monoton munkavégzést. Még akkor is van türelmed a napi rutinfeladatokhoz, ha már semmi izgalmasat sem találsz ezekben. Mégis szükséged lehet arra, hogy új területeken próbáld ki magad, hiszen neked is jól jönnek azok a feladatok, amelyek által fejlődhetsz. Az üzleti életben figyelj arra, hogy senkinek ne ajándékozd oda érdemtelenül a bizalmadat!

Vízöntő (január 21. - február 19.)
A munkádban csak arra vágysz, hogy végre a saját kezedbe vehesd az irányítást. Ha felettesed arra vetemedik, hogy utasítást adjon neked, akkor szinte biztos, hogy fellázadsz a hatalma ellen. Érdemes tudatosítanod magadban azt a tényt, hogy a főnöknek az a kötelessége, hogy irányítson. Emellett a napokban óriási meggyőzőerővel rendelkezel, könnyen magad mellé állítasz bárkit. Igaz lehet ez üzleti partnereidre is, nem kerül sok energiádba, hogy meggyőzd őket!

Halak (február 20. - március 20.)
Különösen fontos lehet a napokban, hogy megtaláld a helyedet a munkahelyi közösségben. Talán ezen múlik az előrejutásod is - nem mindegy, hogy mennyire vagy rokonszenves felettesednek és munkatársaidnak. Nem kell túl mézes-mázasnak lenned, a lényeg, hogy érezzék rajtad a segítőkészséget, és az odafigyelést. Néhány kedves szóval is hihetetlen eredményeket tudsz elérni. Az üzlet során érdemes apró, reprezentatív ajándékot adnod partnereidnek!