Szexi tanárnő lesz Dita Von Teese

Vágólapra másolva!
A Peta újabb reklámjának főszereplőnője Dita Von Teese sztriptíztáncosnő lesz: az egyedi stílusáról ismert híresség szexi tanárnőként okítja az állattartókat a kíméletes ivartalanításra és arra, fogadjanak be kutyát vagy macskát a menhelyekről.
Vágólapra másolva!

Dita Von Teese sztriptíztáncosnő, Marylin Manson rockzenész volt felesége lesz a Peta állatvédő szervezet legújabb reklámjának főszereplője. A pikáns burleszk-műsoráról ismert Von Teese szexi tanárnőként okítja a nézőket arról, mennyire fontos, hogy felelősségteljesen szaporítsák a házi kedvenceket és kíméletesen ivartalanítsák őket.

"Közel négymillió kutyát és macskát pusztítanak el évente az Egyesült Államokban azért, mert nem tudják őket elhelyezni" - mondja a reklámban a táncosnő. "Ezt könnyű lenne megelőzni. Kérek mindenkit, ha nem tenyésztésre szánja az állatkáját, akkor kíméletesen ivartalanítsa őt, ha pedig egy új kedvenc befogadásán gondolkozik, adoptáljon egyet valamelyik menhelyről."

Az elegáns stílusáról és különleges sztriptízműsoráról híres Von Teese egy másik reklámszerződést is kötött a napokban: az egyik legnevesebb francia likőr arca lesz az elkövetkező két évben.

A Peta a múlt héten mutatott be egy másik pikáns reklámot: abban Alicia Silverstone amerikai színésznő, a Spinédzserek című film főszereplőnője népszerűsíti a vegetáriánus életmódot - anyaszült meztelenül.